Da li ste među njima? Ova tri horoskopska znaka imaju “poker lice”, ne otkrivaju reakcije!

Da li ste među njima? Ova tri horoskopska znaka imaju “poker lice”, ne otkrivaju reakcije!

22 Maja, 2018 Off By nika

Lice iz kojeg ne možete ništa “pročitati” niti saznati. Bilo da se raduju, uplaše, paniče, jednostavno, ništa ne možete shvatiti, odnosno žargonski rečeno “provaliti”.

 

To je lice koje je velika prednost kod poker igrača, kojima je jako velika prednost da protivnik ne može iz njihovog lica da pročita da li su karte koje ima u rukama dobre ili loše, pa su ga u engleskom jeziku tako i nazvali. Naš jezik je tu malo “zakazao” pa nemamo adekvatan izraz koji to opisuje, ali nazvali to licem bez grimase ili licem bez reakcije, evo koji horoskopski znaci ga poseduju i koriste kao svoju veliku prednost, pre svega u poslu, ali neretko i u ljubavi.

 

Bik

Bik može da bude toliko “skamenjen” da možete da mu pričate kako se ceo svet oko njega raspada, propada, nestaje, ali da on ne odaje elemente panike. Na taj način Bik drži “gard” koji mu je neophodan, jer mu daje na sampouzdanju i osećaju da neko drugi ne spoznaje njegove rekacije, za koje preferira da ipak ostanu deo intime. Zato se svi saradnici Bikova često pitaju šta li razmišljaju.

 

Bikovi umeju nekada da preteraju u svemu tome, pa da ne pokažu ni neku grimasu radosti koja bi mogla da se tumači kao izvestan osećaj sreće i radosti, ali ni to se od njih često ne može doživeti. Neke ljude oni zbog ove svoje osobine do te mere zaintirigiraju, da krenu da prate izraze njihovog lica, ne bi li išta shvatili, ali naposletku, jako retko u tome uspeju, jer Bikovima u tom smislu, retko kada pada koncentracija.

 

Devica

Verovali ili ne, ali na ovoj listi se nalazi i Devica. Kraljica foliraže i snobovskih manira sigurno neće dozvoliti „nekom tamo“ pasivnom posmatraču da do te mere uđe u njihovu psihu i problematiku da bi mogli da shvate iz njihovog lica, šta misle i čemu se nadaju. Osim toga što to posmatraju kao neku vrstu odbrambenog mehanizma, ili psihičkog olakšanja, oni jednostavno na takav način dolaze do stanja u kom se osećaju maksimalno superiorno.

 

Devica ne voli kada je neko “čita kao bukvar”, jer takva spoznaja definitivno njih dovodi do stanja panike. Zato oni šire tu vrstu svoje aure koja im donosi mogućnost da sakriju sve svoje misli i sva osećanja daleko od pasivnih posmatrača koji bi mogli da neko saznanje upotrebe protiv nje i nanesu joj štetu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2