Da li ne nalazite među tri najuspješnija horoskopska znaka?

Da li ne nalazite među tri najuspješnija horoskopska znaka?

6 Juna, 2018 Off By nika

Kako bi osoba bila moćna, slavna, jaka, popularna, uspješna… mora imati bar tri planeta koje je krase i daju toliku moć. Negdje je najvažniji za opšti uspjeh planet Jupiter. Pored Jupitera moramo imati energičnog Marsa koji pokreće motor, daje volju i naravno – Saturna bez kojeg nema ništa jer ako nema discipline i strategije, sve pada u vodu. Tako da lista najuspješnija tri znaka slijedi:

Ovan

Ovan – predodređen za vođu Ovan je prije svega hrabar znak. Entuzijazam i odlučnost koje on ima, rijetko ko posjeduje. Kod Ovna je posao jednostavno završen. Što god da dobije u životu učiniti, odlučiti, on je neko ko to radi bez ikakvih problema i dvoumljenja. Njegova karizma se ogleda prije svega u osobini jednog heroja koji voli pobijediti. Do kraja, pa čak i život dati svoj – on je tu neustrašiv.

 

Ovan je klica koja probija. Dok je Bik znak koji daje oplodnju, a Blizanci komunikaciju, Ovan ima zadatak da probije led i ide dalje. Zbog toga među Ovnovima uglavnom imamo vođe, šefove, direktore koji ne miruju od trenutka kada uđu u tvrtku. Dovoljno je da prođu pored vas pa ćete u zraku osjetiti tu energiju. Ako nešto obeća, onda će to i ispuniti, ali isto to očekuje i od svog saradnika. Najviše mrzi izdaju, laž i malodušnost.

 

Ovan je doktor kirurg, građevinski inženjer, građevinski radnik, vojnik, časnik, vojskovođa, glumac i najbolji komičar poput Charlie Chaplina. Ovan je ljubavnik poput Casanove ili političar koji je tada te davne 1960. godine pomaknuo sjednicu Ujedinjenih naroda tako što je svojom cipelom udarao o stol i pokazao svoju moć i uticaj – Nikita Hruščov. Kako god, ako se nađete blizu ovog znaka, znajte da nema spavanja. Pripremite se na rad i dajte posljednji atom svoje snage jer ćete jedino tako uspjeti pobijediti, ali i da zaraditi bodove kod svog šefa u firmi ili životu uopšte.

 

nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2