Da li je on zaista GOSPODIN PRAVI? OVI PAROVI imaju najveće šanse za dugovečnu ljubav!

Da li je on zaista GOSPODIN PRAVI? OVI PAROVI imaju najveće šanse za dugovečnu ljubav!

21 Juna, 2018 Off By nika

Nije mala stvar odabrati idealnu drugu polovinu i skrasiti se za sva vremena. A zvezde znaju koji to parovi Zodijaka imaju najbolje šanse za dugovečnu ljubav. Saznajte ko bi mogao biti vaš gospodin pravi.

Ovan

Žene rođene u ovom znaku su ambiciozne, ponosne, pune života i vrlo aktivne. Ni u kom slučaju im ne sme biti dosadno. Zato im je potreban muškarac pun razumevanja koji će ih dobro zabavljati. Baš takav je onaj rođen u znaku Blizanaca, pa su velike šanse da će brak biti uspešan i srećan.

Bik

Vi ste uporni, tvrdoglavi i pravi hedonista. Materijalna i nematerijalna dobra vaša su velika strast. Bespoštedno ste iskreni i držite do svog mišljenja. Muškarac rođen u znaku Vage sve to dobro podnosi i može vas prihvatiti, a to je savršen preduslov za predivan brak.

Blizanci

Živahni ste i znatiželjni, ali mnogo ste sumnjičavi i sve preispitujete. Muškarac rođen u znaku Ovna će svojim temperamentom pružiti savršenu ravnotežu vašem braku.

Rak

Račice su empatične, lako ih je povrediti, pune su razumevanja i brzo osete strah od gubitka. Kao velike sanjarke, one u braku prvenstveno traže sigurnost. Muškarac rođen u znaku Device to im može pružiti.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3