DA DIŠE SAMO ZA TEBE: Odigraj ovu igru MUDRO i on će biti SAMO TVOJ

DA DIŠE SAMO ZA TEBE: Odigraj ovu igru MUDRO i on će biti SAMO TVOJ

4 Maja, 2018 Off By nika

Znam, mnogima se desilo da izadjete na piće sa šarmantnim muškarcem ali to ne znači da mu možete odmah vjerovati.

 

Budite promišljene u početku i pri susretima s njim. Nije to bahato sa ženske strane, nego voenje računa o svom srcu. Budite tajanstvene i mistične. Mukarci vole kada žena daje malo po malo, zato pazite šta i kako pričate.

 

Shvatite da ako mu odmah sve servirate na tacni da on nema zšto tu više da ostane. U startu razmislite šta zaista želite od njega, i recite mu to otvoreno. Ne dozvolite da vas zamajava, A muškarac voli da ima pored sebe ženu koja ima stav. o želite ozbiljnu vezu, ne dozvolite da vas malim muškim trikovima uvede u vezu bez obaveza a da niste ni trepnuli.

 

Budi svoja. Sve je lijepo u dvoje, naravno. Ali morate imati svoje vrijeme koje je samo i isključivo vaše. Vrijeme u kojem ćete bavljati svoje uobičajene obaveze ali i imati život mimo posla, provod sa prijateljima, ili odlazak u bioskop. Muškarac će znati cijeniti ženu koja je samostalna, koja ima svoj život iako je njemu posvećena i voli ga. Niko ne voli da mu neko visi nad vratom. Ni vi pa ni on.

 

Planirajte razne stvari koje možete raditi zajedno u dvoje, ali vodite računa da se s njim o tome dogovorit a ne banuti mu u stan nepozvana i sl. A naravno dozvoljena su i iznenađenja. Ali se preporučuje da to radite kada vaša veza malo stasa, i kada budete zaista poznavali jedno drugo.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2