Čuvajte se njihovog besa: Ne diraj Lava dok spava, Vodoliju nikada nećeš izbaciti iz takta

Čuvajte se njihovog besa: Ne diraj Lava dok spava, Vodoliju nikada nećeš izbaciti iz takta

22 Juna, 2018 Off By nika

Koju taktiku primeniti kako biste izbegli lavinu besa? Svako ima svoju tačku vrenja, a reći ćemo vam samo da je izreka “ne diraj lava dok spava” u potpunosti tačna!

 

OVAN

Ovnovi se definitivno najbrže razbesne. U njima u svakom trenutku tinja vatra koja će buknuti u pravi ljuti požar ako im nagazite na žulj, što je ujedno i njihova mračna strana.

Ovan nikada neće prvi započeti svađu, ali će vrlo rado završiti, i to eksplozivno. Ako im ispritiskate prave dugmiće, videćete erupciju besa kakvoj nikada ranije niste prisustvovali.

Ipak, koliko god da se brzo ljute, toliko se brzo i umire, a lako i opraštaju. Od svih znakova oni najlakše opraštaju i zaboravljaju sukobe.

 

BIK

Bikovi su obično prilično uravnoteženi, i treba im dosta vremena da se naljute. Ali, ako ih dovedete do tog stadijuma, dobro ih se pazite.

Najlakše ih razbesni izdaja, nevera i dupli standardi. Ipak, treba ih baš duboko razočarati da biste ih doveli do besa, jer ne žele trošiti energiju na svađanje. Nakon rasprave, treba im dosta vremena da se smire.

Zato je najbolje ostaviti ih na miru da srede misli, jer ako forsirate razgovor, samo ćete ih dodatno razbesniti. Nakon velike svađe s njima, vaš odnos nikada neće biti isti, čak i ukoliko odluče da vam oproste.

 

BLIZANCI

Blizanci su, to znate, prilično dvolični, pa zato nije lako ni proceniti kako reaguju u raspravama. Nekada deluju savršeno staloženo, a najradije bi vas pregazili.Pored toga, Blizanci su pričalice, a takvi su i u raspravama. Od njih očekujte užasno duge tirade na temu vaše neljudskosti. Vrlo lako iz smirenog sarkazma mogu preći u pravi nalet besa sa svih vrištanjem i bacanjem stvari.

Jedina dobra stvar u vezi s njima je ta da ih bes ne drži dugo. Sve dok im ne dajete savete na temu kako je trebalo da postupe umesto da besne, nadajte se brzom pomirenju.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4