Ceo svet priča o mladencima iz Makedonije: Insistirali da im svi gosti ovo donesu na poklon!

Ceo svet priča o mladencima iz Makedonije: Insistirali da im svi gosti ovo donesu na poklon!

20 Avgusta, 2017 Off By nika

Predivan je osećaj kad se radost i sreća podeli s nekim drugim, rekli su humani mladenci.

Mladi makedonski par Ana i Igor Stojanov iznenadili su goste na svom venčanju kada su ih zamolili da im umesto cveća i bombonjera, koje mladenci inače dobijaju uz svadbene poklone, donesu dečje igračke i slikovnice!

Oni su sve te igračke donirali Zavodu za rehabilitaciju dece s oštećenim sluhom, govorom i glasom u Bitolju, odakle i sami dolaze.

“Predivan je osećaj kad se radost i sreća podeli s nekim drugim. Upravo zato smo ja i moj suprug Igor odlučili putem svadbenih pozivnica od naših gostiju da zatražimo da nam umesto buketa cveća ili bombonjera, donesu dečje igračke, bojanke, slikovnice da bismo mogli da ih doniramo Zavodu za rehabilitaciju dece s oštećenim sluhom, govorom i glasom u Bitolju. Moram priznati da su nas gosti prijatno iznenadili pozitivnim reakcijama i velikim brojem igračaka koje su doneli za decu kojima smo ih kasnije poklonili. Radost i osmesi na njihovim licima ispunili su naša srca, a taj osećaj se ne može rečima opisati. Želja nam je da ovaj naš gest bude podsticaj svim drugima koji planiraju da stupe u brak da učine nešto slično i pomognu onima kojima je pomoć neophodna, jer uvek je pravo vreme da se učini nešto dobro i humano”, izjavila je Ana za Bitolski vesnik.

Deca i zaposleni Zavoda nisu krili oduševljenje poklonima koje su dobili od novopečenih mladenaca i njihovih gostiju.

“Ove dečje rekvizite koriste sva deca u Zavodu, a najviše ona koja imaju veća oštećenja govora i glasa”, izjavila je direktorka Zavoda Aneta Đorđievska.