Čekaju vas samo 3 prave ljubavi u životu: Samo jedna od njih je ZA CEO ŽIVOT!

Čekaju vas samo 3 prave ljubavi u životu: Samo jedna od njih je ZA CEO ŽIVOT!

23 Novembra, 2017 Off By nika

Postoji priča da se svako od nas u životu stvarno zaljubljuje samo tri puta, i da nam je svaka od tih ljubavi potrebna kako bismo sazreli i prepoznali i zadržali gospodina Pravog kada konačno dođe u naš život.

 

PRVA LJUBAV…

Prva od tih ljubavi pretpostavljate da dolazi kada smo mladi, za većinu je to bilo već u srednjoj školi. U pitanju je idealizovana ljubav – ona prva prava kada nismo ni sigurni kako sve treba da izgleda, ali sve nam se čini kao iz bajke. Ulazimo u vezu sa verovanjem da će to biti naša jedina ljubav jer duboko u sebi verujemo da nam je ova ljubav suđena.

 

DRUGA LJUBAV…

Druga ljubav bi trebalo da bude teška. Ona koja će nas naučiti važnim lekcijama. Ova ljubav boli i potrebno je vreme da se oporavite i krenete dalje.

Nekad je ovakva veza nezdrava, neizbalansirana i iscrpljujuća. Ali sa druge strane ovakva veza može biti i vrlo strastvena i uglavnom stvara osećaj zavinosti. Izdržavamo ružno u nadi da ćemo uskoro doživeti i nešto lepo. Ovo je veza za koju bismo voleli da je prava, ali ako iskreno sagledate situaciju, shvatićete da nikako ne može da bude prava ljubav.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2