Čeka nas totalno pomračenje Meseca 27. jula 2018: Najviše treba da se čuvaju Bikovi, Lavovi, Škorpije i Vodolije

Čeka nas totalno pomračenje Meseca 27. jula 2018: Najviše treba da se čuvaju Bikovi, Lavovi, Škorpije i Vodolije

26 Jula, 2018 Off By nika

Pun Mesec u Vodoliji i totalno pomračenje Meseca 27. jula 2018: Pun Mesec udružen sa Marsom, južnim Mesečevim čvorom i sve to u kvadratu sa Uranom iz Bika što može biti iznenada opasno. Mogu se tražiti povodi za svađe, suprostavljanja.  Čak i ono što nam je bilo svakodnevno, sve normalno, sada može iznenada da bukne velika pobuna i svađa. Sve što nam nikada nije smetalo sada se pretvara u vatreni pakao od svađe i rasprave.

 

Najviše treba da se čuvaju Bikovi, Lavovi, Škorpije i Vodolije koji mogu na samo jednu reč kritike ili primedbe odreagovati burno i od miša napraviti slona, piše astrolog Željka Knežević. Zbog svega što se bude dešavalo burno i nepromišljeno neko može da dobije priliku i iskoristi je da vam naškodi. Zato pazite, budite obazrivi i mirni kao bubica ovih dana oko pomračenja Meseca. Jako je naglašena agresivna energija pa svi treba da pazimo šta pričamo.

Šta mogu da očekuju pojedinačni znaci za vreme pomračenja Meseca?

 

OVAN

Vi imate jak podsticaj dok razmišljate da donesete neku odluku. K ao po običaju, vi ne znate da oklevate već odmah odlučujete. Kako je Venera u dobrom aspektu sa Plutonom iz Jarca, vi ste pomirljivi i staloženi. Veća količina ljubavi, strasti i kreativnosti prosto vas usrećuje.

 

BIK

Kod vas može biti napeta situacija, posebno kod Bikova koji su rođeni u prvoj dekadi. Kako Mesec bude odmicao, tako vi možete postati društveni, veseli, originalni dok pojedini Bikovi postaju ekscentrični sa promenama raspoloženja i neki kompleksi prosto izlaze na videlo.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4