ČEKA IH NOVA LJUBAV: Ovi znaci će naći ONOG PRAVOG U 2020-oj!

ČEKA IH NOVA LJUBAV: Ovi znaci će naći ONOG PRAVOG U 2020-oj!

20 Decembra, 2019 Off By nika

Gde si tu ti?

Nova, 2020. godina uskoro dolazi i prema astrolozima doneće svakom od nas kvalitete kao što su velikodušnost, razboritost i lojalnost. Idealna je za sklapanje i izgradnju novih odnosa. Dakle, ko će iz zodijačke porodice pronaći novu ljubav?

 

Ovan

Ovnovi mogu da računaju na potpunu harmoniju i međusobno razumevanje u ličnim odnosima. Sigurno se neće suočavati ni sa čim lošim na ljubavnom planu. Odnosi će biti vrlo uspešni. Sledeći period je idealno vreme za pokretanje ozbiljnog odnosa ili stupanje u brak. Ovnovi će kardinalno promeniti izgled i posvetiće se zdravoj ishrani i sportu što će imati blagotvorno dejstvo na njihovo ukupno stanje.

 

Bik

Za Bikove 2020. ne obećava velike promene u ličnom životu, ali ne možete to nazvati dosadom. Očekuju vas novi poznanici, sastanci, zabave i prijatne komunikacije. Godina 2020. je za Bikove neka vrsta pauze pre nove jake veze. Ove godine ne bi trebalo da započnete ozbiljnu vezu, možete se opustiti i uživati u utiscima novih poznanika.

 

Blizanci

Blizanci na ličnom frontu, početkom godine mogu naglasiti i pokazati netoleranciju prema svom partneru. Ali, to je specifično za Blizance, tako da će shvatiti da su pogrešili, brzo će sve ispraviti i sve će dobro proći. Kao rezultat toga, promene koje su se dogodile će im samo koristiti. Mnogi Blizanci će 2020. godine shvatiti kakva je prava lojalna ljubav.

 

Rak

U prvim mesecima godine, Rakove očekuje porast emocija, ali ne uvek pozitivan. Ove godine oni će imati borbu sami sa sobom, kao i sa voljenom osobom. U pokušaju da nešto promene, mogu izgubiti puno vremena, snage i živaca.

 

Lav

Za samouverene Lavove 2020. godina će biti period njihove potpune dominacije u ljubavi. Svaka ciljna žrtva će biti u njihovim zubima. Ali, u potrazi za novim romantičnim avanturama, za Lavove će biti veoma važno da sačuvaju već zauzete pozicije u ličnom životu.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2