BRAČNI HOROSKOP: Evo ko je NEŽAN, a ko PUN SEBE!

BRAČNI HOROSKOP: Evo ko je NEŽAN, a ko PUN SEBE!

17 Januara, 2018 Off By nika

Svaki horoskopski znak poseduje određene mane i vrline, pogotovo kada se radi o ljubavnom životu i emocijama. U nastavku pročitajte koje su prednosti i nedostaci svakog znaka kada je u pitanju ljubav na duge staze i brak.

1. Ovan

PREDNOST: Pomalo je divlji, ali s merom. Obožava dobru zabavu i voli da se svi osećaju ugodno u njegovom društvu pa vam s njim baš nikada neće biti dosadno.

 

NEDOSTATAK: Zbog urođene tvrdoglavosti s njim je često teško komunicirati. Voli šefovati, smatra da je uvek u pravu, a čak i kada nije – neće to priznati. Uvek sve mora biti onako kako je on sebi to ‘zacrtao’. U sebi nosi dozu sebičnosti koja najčešće izlazi van tokom svađa.

2. Bik

PREDNOST: Nadaleko je poznat po svojoj odanosti i na njega uvek možete računati. Stabilan je, vredan, porodično orijentisan, u potpunosti će vam se posvetiti i dolaziti svaki dan kući u isto vreme.

 

NEDOSTATAK: Od žene očekuje isto stoga Bik nije dobar izbor za žene slobodnog duha koje vole svoju slobodu, avanturistički način života, ne žele se osećati sputano i trebaju puno vremena za sebe.

 

3. Blizanci

PREDNOST: Zanimljiv je, pametan, pozitivan, ne boji se novih izazova, nepredvidiv je i neprestano će vam priređivati iznenađenja.

 

NEDOSTATAK: Nije oličenje odanosti poput Bika i nikada ne znate koliko će njegova ljubav trajati. Voli promene, mrzi rutinu, nije stabilan i teško se prepušta dugačkim vezama.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3