BOLI KOLIKO JE TAČNO! Odaberite KOVČEG koji vas prvi privuče i SAZNAJTE koje su vaše najbolje OSOBINE i kako privlačite ljude oko SEBE!!

BOLI KOLIKO JE TAČNO! Odaberite KOVČEG koji vas prvi privuče i SAZNAJTE koje su vaše najbolje OSOBINE i kako privlačite ljude oko SEBE!!

13 Decembra, 2019 Off By nika

Pred vama je 6 kovčega različitog dizajna, ali vizuelno-kreativnu stranu vašeg uma privući će samo jedan. Upravo taj jedan koji ste odabrali otkriva vašu vibraciju, a upravo vibracija privlači događaje i ljude u naš život.

 

Kovčeg br. 1 – ODGOVORNOST

Život – Vi ste vrlo sretna osoba vesele naravi. Ipak, duboko u sebi nosite određenu težinu. Na svojim ramenima osećate težinu koju prekrivate lepim stvarima. Preuzimate toliko odgovornosti, pogotovo kada su u pitanju prijatelji i porodica. Volite rešavati probleme. Stvoreni ste da slušate tuđe probleme i smišljate rješenja. Morate se pobrinuti da vas nitko ne iskorištava jer su mnogi privučeni vašom energijom ‘popravljanja’.

 

Karijera – Privlači vas pomaganje drugima. Ta vas duboka potreba pokreće i vodi prema karijeri u filozofiji, psihologiji, društvenom radu, prema poziciji izvršnog asistenta, bibliotekara, stjuarta…

 

Odnosi – Vi ste izvrstan prijatelj i volite se smejati i zabavljati. Ljude privlači vaša dobra narav i nežno srce. Draža vam je manja skupina prisnih prijatelja, nego velika skupina prijatelja za tulum. Često vas privlače partneri koji nisu snažni kao vi. Volite osećati da ste potrebni i pomagati drugima da dostignu svoje ciljeve. Često se znate naći u „projektnom odnosu“. Ta je vrsta odnosa obično jednostrana, a vi dajete više nego što primate. Iako se takav odnos na početku može činiti ok, kad-tad će uzeti svoj danak. U vašem ljubavnom odnosu, kao i u svakom odnosu u koji stupite, treba postojati ravnoteža. Vi ste jednako važni kao i svi ostali.

 

Savjet – Trebali biste se zapitati želite li pomoći baš svima. Ako vam pomaganje daje osjećaj mira i svrhovitosti… osećate li se uvek tako? Ljudi će vas voleti bez obzira na sve. Trebate se zaštititi i ponekad reći NE. I u redu je imati snažnog partnera koji vam ponekad pruža ljubav i potporu. Prihvatiti pomoć od drugih ne znači da ste vi slabi.

 

 Kovčeg br. 2 – ZNATIŽELJA

Život – Tražite avanturu, spremni ste otputovati istog trenutka kad vam se ukaže prilika. Sve ćete isprobati i onda prepričavati svoje neverovatne dogodovštine. Volite živeti na granici, upoznavati nove ljude, otkrivati nova mesta i osećati se slobodno. Imate snažnu volju koja prirodno nadahnjuje druge.

 

Karijera – Pošto uvek rastete i učite, tokom života ćete imati puno ispunjujućih karijera. Karijere koje birate odražavaju vaš životni polet i potrebu za slobodom. Bili biste izvrstan preduzetnik, vodič na avanturističkim putovanjima ili putopisac. Prirodni ste vođa.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3 4