BLIZANCI: SLAGANJE sa drugim ZNACIMA – svima SMETAJU njihovi flertovi, osim VAGI i VODOLIJI!

BLIZANCI: SLAGANJE sa drugim ZNACIMA – svima SMETAJU njihovi flertovi, osim VAGI i VODOLIJI!

19 Avgusta, 2018 Off By nika

Blizanci važe za inteligentne, komunikativne i društvene ljude. Nikada se ne umaraju, u stanju su da rade sto stvari u isto vreme.

 

Najviše na svetu vole slobodu, ali i nova saznanja, putovanja, upoznavanja… Mladoliki su, a tako se i ponašaju.

Prva asocijacija na osobu rođenu u znaku blizanca jeste da su dvolični, što je istina. Nikada nećete provaliti šta zapravo vole i misle, a često ni oni sami to ne znaju. Lako se prilagođavaju svakoj situaciji.

 

Blizanci – uporedni horoskop. Sinastrija i ljubavne kombinacije

Blizancima je najlakše zavesti nekog. Ostvariti uspešnu i čvrstu ljubavnu vezu, e to je već problem. Osobe koje se zaljube u njih najčešće se duboko razočaraju u ljubav.

U vezi žele da imaju slobodu, ne spadaju baš u strastvene osobe, iako za njih nema nikakvih tabua kada je seks u pitanju. Šta god predložite, oni će pristati. Vole da flertuju i zavode, čak i kada su u srećnoj vezi. Ne znači da će prevariti svog partnera, ali ponekad čak nesvesno flertuju. To im je u krvi i protiv toga se ne može. Ako im je partner ljubomoran, naravno prigovoriće im, a blizanci će takav čin smatrati gušenjem i oduzimanjem slobode, pa je poželjno da im partner bude popustljiv i liberalan, kao i komunikativan. Nedostatak komunikacije u vezi ih može samo dotući i učiniti nesrećnim.

 

Kako se slažu blizanci i ovan?

Blizanci i ovan će se prvenstveno složiti jer su oboje avanturisti, sve rade spontano, na brzaka… U seksu se blizanac odlično slaže sa vatrenim znakovima, pa će, logično, i sa ovnom. Ovan voli da bude glavni, što blizancu ne smeta, mada je prevrtljiv i lako će nagovoriti ovna da bude po njegovom, a sam ovan nesvesno pada pod blizančev uticaj. Ako se posvađaju, brzo će se pomiriti, jer oboje brzo zaboravljaju ovakve stvari. Veza se svakako preporučuje sa simpatijama. Pošto vazduh raspirje vatru, i seks je veoma dobar.

 

Ovnova ljubomora može biti problem, jer, kao što smo već pomenuli, nestašni blizanci vole flert, koji smeta gotovo svakom pripadniku zodijaka. Ako ovan pobesni, blizanci to mogu shvatiti kao da im oduzima slobodu, što će samo voditi katastrofi. Tako da u vezi treba kontrolisati blizančev flert, tj ovnovu ljubomoru….

 

Kako se slažu blizanci i bik?

Ova kombinacija nije loša kada je u pitanju avantura, kažu da blizanci i bik imaju odličan seks, kada se radi o kratkoročnim vezama ili avanturama. Može se ostvariti i neka duža veza, ali teško, pošto su u pitanju dva različita karaktera. Bika će privući lepršavi blizanac, ali ako ostanu u nekoj dužoj vezi, neće trpeti mnoge njegove karakterne osobine: promene raspoloženja, flertove, neozbiljnost, maštarenje…

 

Bikovi su jednolični i monotoni, pomalo lenji što blizanci ne raumeju i ne žele da budu. Ako je u pitanju veza na duže staze i seks vremenom neće biti toliko odličan kao na početku, jer bik ima apetite koje blizanac neće uvek moći da isprati.

 

Kako se slažu blizanci i blizanci?

Evo jednog ludog para. Kada ih budete videli biće vam zanimljivi i simpatični. Ne dešava se uvek da dva pripadnika istog znaka budu kompatibilna, ali kod blizanaca to svakako nije slučaj. Sve im je super, od seksa, preko komunikacije, baš zbog toga jer se razumeju i znaju šta njihov partner misli i želi.

 

Blizanac i blizanac moraju biti malo ozbiljniji ako žele da sačuvaju ovu idealnu vezu. Ako dođe do nekih problema, ubijaće se sarkazmom, koji je glavno oružje svih blizanaca, a konkretnog rešenja za problem neće biti nigde. U vezi uvek treba bar jedna ozbiljna osoba, a dešava se da takva osoba ne postoji u vezi dva blznaca.

 

Kako se slažu blizanci i rak?

Ova veza biće katastrofa. Ako blizanac i rak uplove u vezu, teško da će biti uspešna, šta više, teško i da će privući jedno drugo. Jedino što raku može biti blizanac interesantan, zbog svoje lepršavosti i harizmatičnosti.

 

Sve ostalo će biti katastrofa. Blizanci mogu iskoristiti ranjivost sirotog raka, provocirajući ga svojim flertovima i kontriranjem svega. Drugo, blizanci vole da izlaze, vole gužvu i društvo, a rak se zatvara u kuću i pasivan je u odnosu na blizance. I ako uspe da nagovori blizanca da nema potrebe da izlaze bilo gde, blizanci će vremenom poludeti i osetiti se kao da su u zatvoru.

 

Kako se slažu blizanci i lav?

Opet vazduh i vatra. Blizanci i lav su sjajan spoj. Imaju puno toga zajedničkog, oboje su nemirnog duha, osim što lav ima neku određenu dozu ozbiljnosti, koja je potrebna u vezi. Lavova vatra začiniće i njihov seksualni život. Privućiće se odmah, može se bukvalno desiti ljubav na prvi pogled. Blizanci su laskavci i lav će se istopiti od njihovih komplimenata.

 

Čak i lavu smetaju blizančevi flertovi, iako sam lav voli da flertuje i da bude u centru pažnje. Ovo je jedna od retkih stvari koje lavu uništavaju samopouzdanje. Lav će, naravno biti vođa u vezi, ali ne sme previše nametati volju slobodnom blizancu..

 

Kako se slažu blizanci i devica?

Iako su dosta različiti, i blizancima i devicom vlada Merkur, pa ako su astrološki aspekti dobri, njih dvoje mogu ostvariti lepu vezu. Blizanci se i ne slažu nešto posebno sa zemljanim znakovima, premda to ne mora da znači kod device, pogotovo ako imamo kombinaciju žena blizanac i muškarac devica. Dakle uspešna veza je moguća, ali moraju se oboje potruditi. I u seksu će se složiti.

 

Devica može često kritikovati svog partnera blizanca, što će njemu mnogo smetati. Blizancu će devica vremenom čak i dosaditi, jer je dosta mirnija i ne voli avanture. Znači i da će devica poludeti pored nestalnog blizanca koji ne ume da se smiri.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2