BLIZANCI – MESEČNI HOROSKOP za MAJ 2018.godine

BLIZANCI – MESEČNI HOROSKOP za MAJ 2018.godine

25 Aprila, 2018 Off By nika

 

Posao:

Dragi Blizanci,
Venera u prvoj dekadi maja pravi kvadrat sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. To vas upozorava da izbegavate da se služite lažima i nekorektnim postupcima kako biste brže stigli do svog cilja jer vam se lako može dogoditi da tako dovedete vaš ugled u pitanje, a to bi dovelo do pada obima posla i do gubitaka. Opozicija Sunca sa Jupiterom dovešće do razilaska u stavovima između vas, vaših nadređenih i vaših radnih kolega. Biće neophodno da se potrudite da pronađete zajednički prihatljiva rešenja, kako ne biste bili udaljeni sa projekta koji vam je važan za karijeru.

 

U drugoj dekadi maja Merkur koji vlada vašim poljem posla i karijere pravi konjunkciju sa Uranom što vam donosi neočekivanu pomoć jednog vašeg saradnika u razvoju prioritetnih radnih zadataka. Moguće je i početak nove i plodne poslovne saradnje. 15. maja Uran ulazi u znak Bika i vaše polje tajni, što vam može doneti tajne neprijatelje u vidu nelojalne konkurencije kao i nekoga ko će spletkama pokušati da vam ukrade jednu ideju koju biste mogli dobro da unovčite.

U trećoj dekadi maja Sunce ulazi u vaš znak, pa ćete umeti da se istaknete u oblastima menadžmenta i tamo gde vaš auroritet i iskustvo treba da dođu do izražaja. Jupiter koji vlada vašim poljem posla praviće 25. maja trigon sa Neptunom i doneće vam izvanredne mogućnosti za napredak i uspon u karijeri. Iskoristite što bolje možete šanse koje vam se budu ukazale. Na polju novca izbegavajte ishitrenost i nepotrebne troškove na šta će vas 12. maja navoditi kvadrat Merkura sa Marsom.

 

Umesto da se takmičite sa drugima kako biste se dokazali, potrebno je da ostvarite stabilan prilivi i protok novca na vaš račun. U trećoj dekadi maja mogući su zastoji zbog prevelikih zaduženja nastalih opozicijom Venere sa Saturnom.
Nezaposleni Blizanci će u drugoj polovini maja dobiti priliku da isprobaju svoje sposobnosti i dobiju novi posao u jednoj reklamnoj agenciji i na polju komunikacija.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3