BLIZANCI – MESEČNI HOROSKOP za AVGUST 2018. godine

BLIZANCI – MESEČNI HOROSKOP za AVGUST 2018. godine

30 Jula, 2018 Off By nika

Posao:

Dragi Blizanci,
Početak avgusta vam donosi neprijatne i konfliktne situacije na poslu. Osećaćete nedostatak podrške i jače pritiske od strane nadređenih. Mars će 2. avgusta praviti kvadrat sa Uranom koji se nalazi u vašem polju tajni. Čuvajte se intriga i izbegavajte nelegalne poslovne poteze jer vam mogu naneti štetu. Sunce će 8. avgusta praviti kvadrat sa Jupiterom koji vlada vašim poljem posla.

 

Sa jednom osobom od autoriteta ćete imati neprijatne i napete razgovore. Vaš nadređeni će imati primedbe na vaš rad. Mogući su i otežani odnosi sa kolegama na poslu. Na teškoće ćete nailaziti najviše na polju usluga, kao i ako se bavite finansijama ili zdravstvom. Merkur koji se kreće retrogradno praviće konjunkciju sa Suncem u vašem polju komunikacija, što će vam omogućiti da razjasnite nejasnoće i da postignete dogovor koji vam je od velike važnosti.

 

To će podsticajno uticati na vas i bićete motivisani da ostvarite cilj koji vam je delovao teško ostvariv. U tome ćete uspeti. Uspeh vas očekuje u organizacionom delu posla, kao i ako se bavite oblastima komunikacija ili saobraćaja.

Merkur će 18. avgusta praviti sekstil sa Venerom koja prolazi kroz vaše polje zabave. Ovo je povoljan period da odete na godišnji odmor, u slučaju da to planirate i niste koristili. Odmah potom Merkur kreće direktno, što vam otvara mogućnost bržeg napretka u dogovorima i bolju razmenu informacija. 19. avgusta Jupiter pravi trigon sa Neptunom, što će vam pružiti izvanredne mogućnosti za napredak u poslu i uspon u karijeri. Imaćete dobar osećaj kako da se postavite i povući ćete dobitne poteze u odgovarajućem trenutku.

 

To će vam uvećati zaradu. 27. avgusta Mars kreće direktno, što će vam olakšati da ubrzate ostvarenje planova koji su bili u zastoju zbog nepovoljnih okolnosti i nepouzdanih saradnika.
Nezaposleni Blizanci će umeti da se probiju u oblastima kreaticnog rada, pa bi mogli da dobiju posao u agenciji za dizajn i advertajzing, kao i da nađu posao na polju usluga.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3