Bikovi su odlični kuvari, a veselja nema bez jednog LAVA: Koji je Vaš skriveni talenat?

Bikovi su odlični kuvari, a veselja nema bez jednog LAVA: Koji je Vaš skriveni talenat?

25 Maja, 2018 Off By nika

 

Ovnovi imaju najbolje reflekse

 

Impulsivni, spontani i brzih refleksa, pripadnici ovog znaka inteligentni su i aktivni, pa su sportske aktivnosti kao stvorene za njih. Dobro im ide sve što jepovezano sa pokretom, dinamikom, pa i mehanikom. Dobro im ide izgradnja, kao i popravljanje stvari, a konkurencija ih čini još boljima u onome čime se bave. Bolji su u individualnim nego u timskim aktivnostima.

 

Bik je odličan u kuhinji, ali i novcem

 

Ako ste pripadnik ovog znaka, velike su verovatnosti da vrlo dobro kuvate. Strpljenje, istraživanje novih kulinarskih mogućnosti i izmišljanje novih recepata vama je omiljen hobi. Osim toga, dobro vam idu sve stvari koje su povezane sa dekorisanjem, bilo odeće, doma ili pak uređenja vrta. Imaju nos za finansije, pa kao vlasnici firmi mogu doći do pravog bogatstva.

 

Blizanci bi prodali pesak u pustinji

 

Bilo da je reč o oglašavanju, pregovaranju ili direktnoj prodaju, pripadnici ovog znaka nadareni su za uveravanje drugih u ono što žele. Komunikativnost, istinski interes za druge, sposobnost širenja informacija i povezivanja čini ih odličnim govornicima. Dobri su i u svim delatnostima u kojima se koriste ruke, jer brzo uče ako su inspirisani.

 

Rakovi znaju s ljudima

 

Pripadnici ovog znaka uspešno prenose osećanja u ono što rade, a imaju istinski talent u razumijevanju, motivisanju i shvatanju drugih ljudi. Zbog toga su odlični u ulozi profesora, trenera i savetnika. Od drugih talenta ističe se sposobnost stvaranja estetski lepih stvari i inovacija za što se služe svojom bogatom maštom.

 

Nema veselja bez Lava

 

Ako iko na sebe lako privlači pažnju, to su definitivno pripadnici ovog vatrenog znaka. To ih čini odličnim zabavljačima, pa je humor i snalaženje u novim situacijama njihov istinski talenat. Osećaju interes i prema stvarima povezanim s lepotom,kozmetikom i ishranom, a neretko će upisivati razne kurseve kako bi produbili svoje znanje i sposobnosti.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3