Bikovi nikada ne opraštaju grešku, veliko je zlopamtilo!

Bikovi nikada ne opraštaju grešku, veliko je zlopamtilo!

1 Maja, 2018 Off By nika

Znak Zodijaka o kome danas pričamo čvrsto stoji na zemlji. Voli sve što je postojano i opipljivo. Sanjarenje je za njega samo duševni odmor. Sve što nije ostvarljivo ili je plod njegove mašte – povređuje njegov osećaj za praktičnost. Ipak, vrlo često imaju manu koja mnoge odbacuje.

Bikovi su realisti, i vole konkretne stvari. Nikad se ne zadovoljavaju varljivim obećanjima, slatkim iluzijama, ne prepuštaju se neostvarljivim snovima. Cenite materijalna dobra. Volite npr. da imate udoban stan. Nikad se nećete ukrasiti lažnim nakitom ako nemate pravi. Niste gramzivi, ali ne rasipate novac, ne kupujete nepotrebne stvari.

Sve vaše akcije i inicijative plod su dubokog razmišljanja i nikad se ne upuštate u sumnjive poslove. Zbog toga ne uspevate u onim poduhvatima koji zahtevaju brzinu i smelost. Ali kad već prihvatite neki posao, obavljate ga savesno i sa puno žara i niko i ništa vas ne može sprečiti da ga dovršite. Cenite vreme i korisno ga ispunjavate. Kad nešto odlučite, teško vas je od toga odvratiti. Više volite da doživite i krah nego da se vratite nazad ili promenite mišljenje.

 

Svoje zadatke ispunjavate tvrdoglavo. Izdržljivi ste i strpljivi. U stanju ste da nešto radite i nekoliko puta samo da biste postigli savršen rezultat. Trenutni neuspesi vas ne zastrašuju.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2