Bika zavedite MIRISIMA, budite SAMOUVERENI da bi oborili Ovna sa nogu,a Strelcu poklonite…

Bika zavedite MIRISIMA, budite SAMOUVERENI da bi oborili Ovna sa nogu,a Strelcu poklonite…

26 Septembra, 2017 Off By nika

Voleli bi da priđete potencijalnom partneru, ali ne znate kako da ga zavedete? Dovoljno je da znate šta je u horoskopskom znaku, pa da napravite pametan korak.

Kako da zavedete muškarca na osnovu njegovog horoskopskog znaka?

OVAN

Budite agresivni i samouvereni da bi oborili Ovna sa nogu. Oni uživaju da vide samopouzdane osobe, ali nemojte da preterujete. Budite samouvereni, a ne nadmeni. Dajte mu neočekivani poljubac i nećete biti razočarani. Ovnovi vole da vode, ali nemojte da se plašite da prvi načinite korak. Nakon što ste prišli, opustite se i pustite da vas Ovan vodi. Ne morate da budete najatraktivnija osoba u prostoriji, ali pokušajte da izgledate dobro za Ovna. Čak i mali napor koji ste učinili povodom vašeg fizičkog izgleda će opčiniti Ovna. Budite fini, nemojte da gurate granice i budite zabavni. Zadirkujte ga da bi pobudili interesovanje u njemu i nakon toga on neće moći da vas „izbaci“ iz glave.

BIK

Kako je bik zemljani znak, on se oslanja na čula. Uvek budite sveže okupani i mirisni kada se nalazite sa Bikom. Ne postoji ništa što Bik više voli nego mirisna ćena sa negovanom kožom. To će biti prvo što primeti. Možete ga zavesti lepim obrokom i cvećem na stolu, ali nikako ne zaboravite na desert. Oni vole slatkiše!

Ne plašite se da mu date malo prostora. Prvo će vam se činiti da je tvrdoglav, ali dajte mu prostora i privućiće vas bliže.

BLIZANAC

Oni su obično tihi i ne pokazuju inicijativu. Ne plašite se da napravite prvi korak, koji može biti jednostavna konverzacija. To je ono što Blizanci obožavaju. Oni su pričljivi ali isto tako dobri slušaoci. Čak i kada izgledaju tiho, oni imaju dozu zabave u tome. Pozovite ga u izlazak, to će mu se svideti.

Dok ste sami sa Blizancem ne plašite se da budete romantični. Uvek budite romantični sa njima. Držite ga za ruku i recite mu da vam se sviđa. Ako on ne oseća isto prema vama, dajte mu vremena i možda se predomisle.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4