BIK : SLAGANJE  sa drugim znacima – DEVICA i RIBE NAJIDEALNIJE, vazdušne znakove IZBEGAVATI!

BIK : SLAGANJE sa drugim znacima – DEVICA i RIBE NAJIDEALNIJE, vazdušne znakove IZBEGAVATI!

26 Februara, 2019 Off By nika

Bik u horoskopu – slaganje sa drugim znacima u braku, emocijama, vezi…

Za bikove u horoskopu važi da su realni, stoje čvrsto nogama na zemlji i ne žive u snovima i iluzijama. Svesni su svoje situacije, kod njih nema fantaziranja ili preuveličavanja.

 

Bikovi ne vole promene, najbolje se osećaju u poznatom okuženju. Imaju svoje stavove i razmišljanja, tuđe ih nikad ne interesuje, ma koliko se neko trudio da im pojasni neke stvari. Pomalo su i lenji. Važe za učtive ljude koji poštuju tradiciju. Bikovi su krajnje opušteni u svakoj situaciji i kod njih nema žurbe.

 

Zato sve što rade, rade precizno. Proračunati su i štedljivi, ali su i hedonisti, pa vole da se s vremena na vreme opuste negde u kafani sa društvom uz dobru muziku i klopu. Iako nisu baš strastveni, bikovi vole da budu u vezi, da bi imali podršku i ljubav od voljene osobe. Za njih su partneri koji su poput samih bikova u horoskopu – mirni, staloženi, opušteni…

 

Neko ko nije od akcije, ko ne voli da mu se život odjednom okrene za stoosamdeset stepeni. Burne veze takođe ne podnose i lako ih raskidaju. Ako želite da ih zadržite kraj sebe obradujte ih s vremena na vreme nekim poklonom, i znajte da su jako ljubomorni.

 

Kako se slažu bik i ovan?

Ovan i bik imaju sjajnu komunikaciju tako da zaključujemo da je ovo jako lepa kombinacija. Biće im zabavno zajedno, ovan je biku interesantan pošto je samostalan, a bik je neko na koga se ovan može osloniti u teškim vremenima. Ukoliko je žena ovan a muškarac bik i odnos će biti fantastičan.

Ako je situacija obrnuta, tj ako je muškarac ovan a žena bik, odnos već neće biti toliko dobar, jer su ženski bikovi jako nežni, dok ovan voli akciju i vratolomije u krevetu.

 

Bik i ovan mogu imati probleme zbog svoja dva, potpuno suprotna karaktera. Ovan je veoma impulsivan, pobesni za sitnicu. Bika možete takođe izbaciti iz takta ali njegovi živci su čelični i mnogo ga je teže iznervirati. Takođe ovan je od akcije, dok je bik lenj i kod njega je sve opušteno. Biće najbolji prijatelji, ali ne i najbolji muž i žena ili momak i devojka.

 

Kako se slažu bik i bik?

Naravno, i bikovi će se dobro slagati sa pripadnicima sopstvene vrste. Kao prvo vezaće se jedno za drugo, odani su, znaju tačno šta je potrebno njihovom partneru jer isto razmišljaju i vole iste stvari.

 

Iako je ovo veza za ceo život, dva bika mogu vremenom pasti u monotoniju. Obično u vezi treba neko življi da s vremena na vreme malo začini ljubavni život, pogotovo u krevetu. Dešava se i da dosade jedno drugom, pa se, najčešće muškarac, vremenom odvoji i počne da provodi više vremena sa prijateljima nego sa svojom ženom ili devojkom.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI….

 

Stranice: 1 2 3