BIK – MESEČNI HOROSKOP za MAJ 2018.godine

BIK – MESEČNI HOROSKOP za MAJ 2018.godine

25 Aprila, 2018 Off By nika

 

Posao:

Dragi Bikovi,
U prvoj dekadi maja Sunce prolazi kroz vaš znak i pravi sekstil sa Neptunom, što će vas činiti kreativnim i maštovitim. Uspostavićete bolju saradnju i možete biti izabrani za vođu tima u vašoj oblasti delatnosti. Budite pažljivi u odnosima sa poslovnim partnerima. Sunce će praviti opoziciju sa Jupiterom 9. maja i naći ćete se u sukobu interesa, što može dovesti do raskida sa jednim poslovnim partnerom. Ovo nije povoljan period za sklapanje novih ugovora. Budite pažljivi u javnim nastupima kako vaša popularnost ne bi opala zbog neke vaše nepromišljene izjave.

 

U drugoj dekadi maja Merkur i Uran ulaze u vaš znak i donose vam velike promene i nove prilike za pokretanje novih projekata. Bićete skloni da uneste promene u vaš dosadašnji način poslovanja, da isprobavate nove tehnologije i metode. To vam na samom početku neće doneti očekivane rezultate. Biće potrebno neko vreme da biste uvideli šta vam je korisno od novih metoda. Mars ulazi u vaše polje posla i pravi kvadrat sa Uranom, što vam donosi nesuglasice sa nadređenima i nove izazove od konkurencije.

U trećoj dekadi maja Sunce će praviti trigon sa Marsom, što će vam omogućiti da se probijete ispred konkurencije. Vaš autoritet će doći do pojačanog i pozitivnog izražaja i uspećete da napredujete u karijeri. Nadređeni će vas podržati, čak je moguće unapređenje. 25. maja Jupiter pravi trigon sa Neptunom i otvara vam mogućnosti da sklopite nove i unosne ugovore, kao i da poboljšate odnose sa poslovnim partnerima. Očekuje vas uspeh u javnosti. Na polju novca izbegavajte mahinacije i tajne kanale u prvoj polovini maja jer vam mogu naneti gubitke.

 

U drugoj polovini meseca vas očekuju dobici zahvaljujući vašem dobro osećaju za finansijska kretanja i promišljenim, dobro isplaniranim potezima i transakcijama.
Nezaposleni Bikovi će imati povoljne šanse da dobiju posao u javnom sektoru. Mogli biste otvoriti i zajedničku firmu sa jednim ortakom.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3