BEZ OBZIRA KOLIKO SE TRUDILI: Nikada ne možete raskinuti sa SRODNOM DUŠOM, a evo zašto!

BEZ OBZIRA KOLIKO SE TRUDILI: Nikada ne možete raskinuti sa SRODNOM DUŠOM, a evo zašto!

28 Septembra, 2017 Off By nika

Sa srodnom dušom možete ostvariti neposrednu vezu istog trenutka kada se sretnete. Toliko snažnu da postaje neobjašnjiva i neopisiva. To je osoba koja vas razume i povezuje se sa vama u svakom pogledu, na svakom nivou.

Ono što čini magiju jeste osećaj smirenosti, sigurnosti i sreće kada ste zajedno.

 

Bez obzira na to koliko se mi trudili, ali sa srodnom dušom je nemoguće raskinuti. Sve može da se desi u treptaju oka, u jednom danu i da u potpunosti promeni tok naših života. Jednog dana živite sasvim ugodan život, a već sledećeg je sve okrenuto naopačke, pod naletom energije susreta sa srodnom dušom.Srodnu dušu možete sresti na svakom mestu na planeti. Na ulici, u restoranu, u prodavnici ili automehaničarskoj radnji. Ali, onda kad se sretnete, čini vam se da vam se odjednom otvore oči.

 

Od tog momenta sve nekako ostaje isto, a opet postaje drugačije. Odjednom, poželimo da većinu svog vremena provedemo baš uz srodnu dušu. I ovu osobu odjednom zovemo našom, na drugačiji način nego bilo koga drugog.
Osećamo da nam se misli ravnaju, emocije produbljuju, a duhovnost raste. A kad se poljubimo, varnice lete na sve strane kao kod sudara dva sveta koja postaju jedan. I posle simbioze, osećamo najudobniju opuštenost.

 

I jedino pitanje koje se postavlja od tog momenta nije kako smo se sreli, već kako smo do sad mogli da živimo jedno bez drugog. Ipak, životno iskustvo nas uči da ljubav nije uvek jednostavna i da ne moramo uvek ostati do kraja života sa srodnom dušom. Razlozi za rastanak mogu biti mnogobrojni. Od onih realnih preko polurealnih pa do sasvim nerealnih. Ali, taj fizički rastanak je najmanji problem, kada su u pitanju srodne duše. Ono što ostane i posle odlaska jeste ožiljak na dušama koje su u jednom momentu bile jedno.

 

Ipak, život se nastavlja. Pokušavate da stavite misli u nekakav tok, da organizujete obaveze. No, bez obzira na to koliko ste zauzeti novim životom posle raskida, samo jedan jedini momenat je potreban da umirite svoj um. I shvatite da ste još uvek u stanju da osetite svoju srodnu dušu. Ona je još uvek prisutna u vama. U tom momentu shvatate da je sa srodnom dušom nemoguće raskinuti.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2