ASTRO MUŠKARCI: OVNOVIMA bitna SLOBODA, Bikovima KONTROLA, Lavovima ROMANTIKA,muškarac RAK je STVOREN za PORODICU…

ASTRO MUŠKARCI: OVNOVIMA bitna SLOBODA, Bikovima KONTROLA, Lavovima ROMANTIKA,muškarac RAK je STVOREN za PORODICU…

29 Avgusta, 2017 Off By nika

Ovan

Ovnovi vole svoju slobodu

Muškarci Ovnovi su prvenstveno vrlo iskreni pa ako se viđate s takvim, možete biti sigurni da su njegove reakcije prilično spontane, otvorene i iskrene. Kaže li nešto o vašem izgledu, to doista i misli. Međutim, ta otvorenost neće uvijek biti dobrodošla, pogotovo ako mu se ne svidi nešto što radite. Tada ćete poželjeti da ima malo više takta.

No muškarci Ovnovi su vrlo energični, a ako mu doista zapne pogled za vas, potrudit će se da pamtite svaki dan s njim. Izlasci s njim neće uključivati uobičajene večere i kino, već neočekivane izlete, odlaske na utakmice ili na ples. On je spontan i nepredvidljiv, pa ako ste djevojka za to – sigurno ćete uživati. Ne podnosi ograničenja, pravila i definicije jer živi život po svojim pravilima.

Neprestan stimulans je ono što mu je potrebno jer mu je u protivnom dosadno. Svidi li vam se, reagirajte odmah. Nemojte čekati da se situacija polako razvija jer će mu to dosaditi, a i muškarac Ovan ne voli igrice. Želite li vezu s njim, svakako pokušajte izbjeći ikakvu naznaku da imate aferu. Upletete li se u to, teško ćete se vratiti na put prema pravoj vezi.

Ono najvažnije što žena koja je u vezi s Ovnom mora znati jest da ga ne smije ograničavati u njegovim aktivnostima. Ovnovi također vole isticati svoje znanje. On je čovjek koji misli da zna najbolje pa ćete se nepotrebno uvući u raspravu s njim pokušate li pobiti njegovo mišljenje o najboljim ćevapima u gradu ili točnom geografskom položaju Nigerije. Ono što ne podnosi je „spuštanje“ pred prijateljima i obitelji, pa makar u šali. Narušite li njegov ego, očekujte lupanje vratima i izljeve bijesa. No ovo je muškarac s kojim vam nikad neće biti dosadno pa ni nakon desetaka godina braka.

Bik

Muškarac Bik voli imati kontrolu u vezi

Ako je senzualnost ono što tražite, tada je muškarac Bik pravi za vas. Fizička intimnost, nježnost i užici ono su što ga pokreće u vezi. Vole maženje i poljupce pa toga nikada neće biti previše za ovaj znak. Zavoli li vas, budite sigurni u njegovu odanost. On je čovjek koji vjeruje u vječnu ljubav, a ako se odluči za vas, to je za vječnost. Zbog svoje fatalnosti i vjere u ljubav, prevare ne oprašta. Muškarac Bik voli da mu se ugađa, dobru hranu i vino, odličnu glazbu pa i posuđe i namještaj. Sve u njegovom životu bit će sa stilom i s ponosom će to pokazivati.

Kod žena voli da budu ženstvene, u lijepim haljinama i ženstvenom donjem rublju. Tigrasti uzorci kod ovog muškarca – ne prolaze. No iako je ovaj muškarac odan velikoj ljubavi, u ostalim područjima života vrlo je prizemljen i realan.

On vam možda neće opjevati zvijezde i vaše prekrasne oči, ali će se sasvim sigurno pobrinuti za budućnost, riješiti kredite i osigurati sredstva za godišnje odmore. Ne voli poigravanje s osjećajima niti olako shvaćanje njegovih emocija jer je po prirodi nježna i smirena duša. Poput pravog Bika, bit će vam dobar, sve dok ga ne razjarite, a ono što ga izbacuje iz takta je upravo poigravanje s emocijama.

Muškarac Bik smatra se jednim od najboljih ljubavnika u zodijaku. Zbog svoje odanosti, senzualnosti i sigurnosti koju pruža čini idealnu kombinaciju za svaku ženu koja želi sretnu i dugu vezu.

 

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Stranice: 1 2 3 4 5 6