ASTROLOGIJA NOVCA: Lavovi će sreću prvo iskušati na lutriji,Rakovi uvek iznenade svojom sjajnom procenom

ASTROLOGIJA NOVCA: Lavovi će sreću prvo iskušati na lutriji,Rakovi uvek iznenade svojom sjajnom procenom

29 Septembra, 2017 Off By nika

Zabavite se kroz astrološka tumačenja vezanosti horoskopskih znakova sa igrama, brojevima i simbolima sreće…

Ovan

Intuitivni, brzi i okretni Ovnovi već na samu reč “igra” osete uzbuđenje. Za njih je čitav život svojevrsna igra u kojoj treba biti najbolji, najbrži i po mogućnosti slavan. Vole automobilske i konjske trke zbog brzine, adrenalina i rizika. Često ne razmišljaju o posledicama i zato im se može desiti da odigraju s prevelikim ulogom i doslovce prokockaju kuću. Ovnovi, držite se prijatelja Jarca i Device kako biste odoleli onome što vas najviše privlači – opasnosti i riziku.

Bik

Bikovi su poznati po svojoj upornosti, strpljivosti i izdržljivosti. Retko im se zalomi nepromišljen potez, pa igre na sreću u kojima treba reagovati brzo i u trenutku ih ne zanimaju. Postoji tip igara na sreću gde se i oni osećaju kao kod kuće. Svakako, radi se o kartanju. Pravi Bik vrlo dobro zna da je vreme na njegovoj strani i da će svoju sreću iskusiti kad drugi posustanu. I još nešto – uvek će se kartati za novac.

Blizanci

Blizanci ne treba da posežu za igrama na sreću kako bi iskusili kako se može uživati u neplaniranim dobicima: čitav život im se čini poput neplaniranog dobitka. Razigrani i u najozbiljnijim situacijama, Blizanci uz proračunati Merkur ipak mogu biti uspešni u nagradnim televizijskim kvizovima i igrama. Svoju znatiželju pretvaraju u znanje.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4