ASTRO TRAČARA: Ko je sklon intrigama,ko ne ume da čuva tajnu, a ko voli da ogovara?

ASTRO TRAČARA: Ko je sklon intrigama,ko ne ume da čuva tajnu, a ko voli da ogovara?

22 Juna, 2018 Off By nika

Ko je sklon intrigama, skandalima, ko ne ume da čuva tajnu, ko voli da ogovara? U kratkim crtama otkrivamo vam tipične karakteristike svakog znaka zodijaka…

 

OVAN

Oštar na jeziku i vrlo direktan. Ovan je u stanju da “saspe” u lice sve što misli, ne obazirući pri tom na posledice. Sa druge strane, on očekuje jednaku “paljbu” od strane drugih. Pripadnik ovog znaka ne toleriše laž i laskanje, pa nije svestan da svojim stavom može povrediti druge.

 

BIK

Bikovi su skloni da drugima nalaze mane, pa da o tome raspredaju priče uz koju čašicu. On ipak nije zlonameran jer prima kritike i sugestije drugih podjednako. Svakako da će se on slepo držati svojih uverenja, ali pozitivna strana je da će Bik, u koliko mu se poverite, čuvati vašu tajnu do groba.

 

BLIZANCI

Ovde se bolje  “ujedite za jezik” pre nego počnete da pričate. Oprez kada su Blizanci u pitanju, jer njima se nije pametno poveravati. Oni jednostavno ne umeju da čuvaju tajne, čak ni sopstvene. Stalna potreba za senzacijom, njima ne dozvoljava da dobre priče ne podele sa drugima.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4