Astro septembar: Vage postaju nevaljale, Jarčevi pune džepove, Strelčevi da čekuju neke bolje dane…

Astro septembar: Vage postaju nevaljale, Jarčevi pune džepove, Strelčevi da čekuju neke bolje dane…

2 Septembra, 2017 Off By nika

A septembar ko septembar – varljiv i nestalan – malo nas obasja suncem, malo zaspe kišom….no, vremenske prilike ćemo ostaviti meteorolozima….a da mi vidimo šta nam kažu zvezde, planete, komete, i ostala nebeska « rodbina ».

OVAN

Ljubav
Mars, vaš vladar I Venera, vladarka partnerskih odnosa, veći deo ovog meseca će provesti u istim znacima – prvo u Lavu, a zatim u Devici, što će pozitivno uticati na stanje u vašim emotivnim vezama I brakovima. Uglavnom ćete uspevati da se uskladite, jer ćete razmišljati I funkcionisati na vrlo sličan način. Naravno – pošto uvek mora da postoji neko “ali” – drugi deo meseca donosi mogućnosti za probleme, ali samo ako na bilo koji način budete neiskreni jedno prema drugom. Prvo Mars, a zatim I Venera doći će u opoziciju sa Neptunom iz znaka Riba – tajne se mogu otkriti, skrivene stvari mogu izaći na svetlost dana, što može doneti neugodne situacije sa voljenom osobom. Ako želite da ovo sprečite, postoji jednostavan način – budite iskreni jedno prema drugom. Energiju ovih dana možete preokrenuti I na taj način što ćete probuditi romantiku I senzualnost u vašoj vezi. Slobodnim Ovnovima septembar je mesec za prave ljubavi. Vaš društveni život je vrlo aktivan I ispunjen mnogobrojnim prilikama za nova poznanstva. Već u prvom delu meseca jedna osoba će se izdvojiti I zaokupiti svu vašu pažnju. Odnos će biti snažan od samog početka I doneće vam ono za čime čeznete – stabilnost I trajnost.

Posao
Polje poslovne svakodnevice, usmerenost na odgovornost I obaveze, kontakti sa postojećim I traženje novih poslovnih saradnika zaokupiće pažnju Ovnova tokom septembra meseca. Mnogi od vas pokrenuće tokom ovog perioda projekte koji su bili u zastoju, ali I ostvariti značajne dogovore koji će vam otvoriti vrata ka uspehu I poboljšanju poslovnih pozicija. U drugom delu meseca budite nešto oprezniji što se konkurencije tiče, čak I one u najbližem poslovnom okruženju. Ne verujte baš svakome na reč I dobro proverite sa kim ulazite u poslovne dogovore, kao I na koga se oslanjate. Što se finansija tiče, one će u prvom delu meseca biti više nego dobre, dok u drugom delu septembra morate biti štedljiviji.

Zdravlje
Naglašeno polje zdravlja I životnih navika donosi Ovnovima mogućnost da naprave velike zaokrete, “uvedu se u red” I možda čak I odreknu nekih štetnih navika. Više ćete obraćati pažnju na ishranu, možda čak otići kod nutricioniste, ali ćete se truditi I da poradite na svojoj kondiciji.

 

BIK

Ljubav
Usmerenost na odnose u porodici, na popravljanje odnosa sa emotivnim partnerom I stvaranje pravog balansa u vašim emotivnim relacijama biće nešto što će zaokupiti vašu pažnju tokom prvog dela septembra. Umećete da pronađete prave reči, da stvorite sklad I zajedništvo, čak I da rešite neke probleme koji su do sada izgledali prilično komplikovano. U drugom delu septembra želećete da više budete van kuće, da se provedete I zabavite, I dokle god u to budete uključivali I osobu koju volite, neće biti nikakvih stresnih situacija po vas. Međutim, lako se može dogoditi da vam je teško da uklopite svoje slobodne trenutke I partner se može osećati kao da ga iz nekih situacija isključujete. Manje zajednički provedenog vremena može dovesti do toga da u jednom trenutku počnete da sumnjate jedno u drugo. Zato se potrudite da sitnice ne naprave problem u vašem odnosu. Usamljeni pripadnici ovog znaka, naročito oni koji pokušavaju da obnove emotivni odnos iz prošlosti – imaju priliku za tako nešto otprilike do polovine septembra. Od 20-og septembra I mladog Meseca u vašem polju ljubavi, pred vama će se otvoriti nove ljubavne mogućnosti. Osoba koju ste upoznali lako može postati ozbiljna emotivna priča.

Posao
Septembar će vezano za poslovni segment uglavnom proteći u jednom mirnom,ustaljenom ritmu, bar njegova prva polovina. Bikovi mogu učvrstiti svoje pozicije, napraviti neke okvirne dogovore za nove saradnje, ali one će praktično zaživeti tek tokom oktobra. Čak I saradnje sa inostranstvom, od kojih očekujete mnogo, neće se pokrenuti onom brzinom koju želite. Iako će vas povremeno hvatati nestrpljivost, nemojte žuriti, jer biste u žurbi mogli napraviti neke pogrešne poteze. Što se finansija tiče, pojačaćete naplatu, naročito zaostalih potraživanja, tokom prvog dela meseca. U drugom delu septembra budite nešto oprezniji što se novih ulaganja tiče.

Zdravlje
Uglavnom ćete se osećati dobro, mada biste u drugom delu septembra mogli da obratite više pažnje na ishranu, odmor, životne navike, rekreaciju. Malim promenama u načinu funkcionisanja možete mnogo učiniti za sebe.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5 6