Astro raskid: Koliko lako stavljate tačku na ljubav,da li vam „puca film“ i na najamnju sitnicu?

Astro raskid: Koliko lako stavljate tačku na ljubav,da li vam „puca film“ i na najamnju sitnicu?

22 Maja, 2018 Off By nika

Ovo je oduvek intrigiralo sve astrologe, ali i osobe koje astrologiju vole i prate, pa je uglavnom jedno od prvih pitanja za svakog astrologa upravo to – kakav će odnos prema samoj vezi imati potencijalni partner. Ovo je analiza koja će vam veoma jasno pokazati do koje mere će se neko zalagati za opstanak veze.

 

Ovan

Ovan ne trpi previše, pogotovu nije sklon da podnosi pritiske koji se na njega vrše. Međutim, ako mu je stalo do veze, onda on postaje jedan pravi borac koji sasvim sigurno jeste spreman da učini mnogo toga da veza ostane u nekoj određenoj ravnoteži. To ne znači da će emotivni partner moći da ga teroriše.

 

Bik

Bikovi se postavljaju prema partneru uglavnom zaštitnički, pa i celokupnu vezu posmatraju na takav način kao vezu koja bi mogla da opstane i traje. Oni nikada ne borave u vezi, misleći da će na neki način „na brzinu“ da se iz veze izvuku. Može da im „prekipi“, ali čak i tada ne donose odluke ishitreno.

 

Blizanci

Blizanci su skloni da se posle neprijatne scene okrenu na drugu stranu i da nestanu. To je neka situacija koja je dobro poznata u praksi i Blizancima je svojstvena. Međutim, takva njihova ljutnja može da se tumači kao benigna s obzirom na to da u nekom narednom trenutku, danu, mogu to da prevaziđu.

 

Rak

Rakovi su sposobni da istrpe apsolutno sve da bi se njihova veza održala. Oni su osobe koje često veoma opsesivno mogu da se bore za sopstvenu vezu, a toga često njihovi partneri postanu veoma svesni. Rakovi trebaju da nauče da njihova požrtvovanost za vezu ne postane osnov za partnerovu samovolju ili dominaciju.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3