Astro prognoze za jun 2018: JUN nam može doneti lepa uživanja i sreću u ljubavi, poslu i finansijama!

Astro prognoze za jun 2018: JUN nam može doneti lepa uživanja i sreću u ljubavi, poslu i finansijama!

23 Maja, 2018 Off By nika

Merkur iz Raka će biti u opoziciji sa Saturnom iz Jarca pa se mogu dešavati depresije, melanholije, egoizam iz kog mogu i da se dešavaju prevare, krađe pa dobro čuvajte vaše stvari i proverite informacije koje čujete da ne ispadne da vi širite laži, piše astrolog Željka Knežević. Pojedine osobe će imati iskušenja u ljubavi jer će Venera iz Lava biti u kvadratu sa Uranom iz Bika, obratite pažnju šta radite na tom polju da ne biste prekinuli iznenada i radikalno sa osobama koje volite. Ne preporučuje se ulaženje u tajne veze jerse  ovaj aspekt nikada ne može sakriti, odmah se sazna. Generalno gledano, mnoge stvari se nastavljaju još iz prošlog meseca, a definitivno treba izbegavati iskušenja.

 

Šta pojedinačni znaci mogu očekivati ovog juna: 

OVAN

Mnogo bolji i uzbudljiviji period je pred vama u pogledu finansija, ljubavi i nekih originalnih ideja, putovanja, planova . Kako će skoro celog meseca vaš vladar Mars biti aspektovan sa Uranom onda je potrebno da se ne zalećete kada krećete da ulažete u nešto ili prodajete. Mnogi Ovnovi mogu imati od sredine meseca lep emotivni zivot, a svog partnera slobodni mogu upoznati iznenada – u avionu, na putovanju, nekim predavanjima ili preko prijatelja. Saturn i Pluton su prema vama aktivni pa kada imate crveno svetlo mirujte, a zeleno odmah se krećite.

BIK

Sve čemu ste težili i potajno maštali sada bi trebalo da se ostvaruje, a posebno sa Uranom od 15. maja pa napred dugi niz godina će vama doneti mnoga nova iznenadna dešavanja i promene, kako na fizičkom, tako i na psihičkom polju. Izražene su menadžerske sposobnosti, javni nastupi, finansjiske špekulacije dok mnogi Bikovi mogu duži period boraviti u inostranstvu, pa čak i da ostanu tamo da rade. Za mnoge Bikove koji su dugo razmišljali o razlazu sada je situacija sazrela za to, dok će slobodni sada biti spremni da potraže svoju drugu polovinu. Bikovi koji su na odmoru bez partnera mogu da se lepo odmore i ponovo spoznaju da ipak ne žele razlaz sa partnerom.

BLIZANCI

Sada je vaša vladavina i vaš najplodonosniji period u godini pa ga treba iskoristiti. Nebo vam je naklonjeno kada su finansije u pitanju, mada neki stariji članovi u porodici mogu vršiti pritisak na vas i stvarati nemir. Ako ulazite u novu vezu ili ste od prošlog meseca u vezi, obratite pažnju jer čak i najlepši utisak može biti pogrešan koji nešto treba da se taji i krije. Kod osoba koje su duže u braku može doći do napetosti zbog nekih banalnosti pa se preporučuje da sa partnerom planirate neki odmor ili kraće putovanje da se opustite.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3