ASTRO prognoze na narednih 7 dana: Lavove 5. jula očekuje NOVA LJUBAV, Jarcu se 17. jula smeši prilika za novi POSAO

ASTRO prognoze na narednih 7 dana: Lavove 5. jula očekuje NOVA LJUBAV, Jarcu se 17. jula smeši prilika za novi POSAO

3 Jula, 2018 Off By nika

OVAN

Ljubav

Ako ste se dosad osećali kao da ne znate šta želite a ni kako da dođete do onog čemu težite, ovog meseca situacija se menja. Bićete vrlo svesni svojih želja, bez obzira na to da li je u pitanju ozbiljna veza ili flert. Samo sledite svoje instinkte. Pravo vreme za planiranje sastanka su 15. i 16. jul.

Posao

Ambicija je pojam kome vi gotovo možete da osetite i miris i ukus. A upravo je sada pravo vreme da ostvarite svoje ciljeve. Vaša karijera možda više nikada neće izgledati isto. Odredite plan akcije 15. i 16. jula, pridržavajte ga se i vaše kolege poželeće da budu deo vašeg tima.

Zdravlje

Šta vam je sporije ovog meseca? Noge, ruke, um ili motivacija? Šta se brže kreće – vaše srce ili karijera? Ovo je idealno vreme da uskladite neke parametre svog života. Vežbajte ili meditirajte. To će anksioznost pretvoriti u čistu energiju.

 

BIK

Ljubav

Ako niste sigurni da li treba da ostanete u braku ili vezi, nemojte naglo da odlučujete. Posvetite se sebi, šetajte, idite u teretanu… Razmotrite dobro svoja osećanja. Oko 21. i 22. jula možete da planirate putovanje, a da biste sagledali ljubavne probleme objektivnije, posavetujte se i sa prijateljima.

Posao

Ako se pitate da li da prihvatite nov posao, koji podrazumeva mnogo putovanja i pregovaračkih veština, ili da se zadovoljite trenutnim poslom, znajte da je svako bar jednom imao ovakvu dilemu. Početkom meseca, 2. i 3. jula, imaćete jači osećaj o svojim željama. Budite strpljivi, planirajte poslovno putovanje 21. i 22. avgusta. Sjajne vesti očekuju vas na samom kraju meseca.

Zdravlje

Ako vežbanje povoljno utiče na vaše raspoloženje, samo nastavite. U drugoj polovini meseca možete krenuti na jogu, a kraj meseca odličan je za timske aktivnosti.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4