ASTRO PROGNOZA za 2020.godinu: Biće ovo IZUZETNO ZNAČAJNA godina za LJUBAV Vagama i Lavovima, a ZA POSAO Jarčevima i Vodolijama

ASTRO PROGNOZA za 2020.godinu: Biće ovo IZUZETNO ZNAČAJNA godina za LJUBAV Vagama i Lavovima, a ZA POSAO Jarčevima i Vodolijama

7 Januara, 2020 Off By nika

Dobrodošli u 2020. godinu! Biće ovo godina koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim – očekujte događaje koji će vaš život promeniti iz korena.

Mnoge stvari koje su vas mučile u 2019. godini, jednostavno će nestati. Neke priče će se zauvek završiti, a na nekim poljima slede vam novi počeci u kojima ćete moći da iskažete sebe i svoje kvalitete.

U nastavku otkrijte kakva će biti 2020. godina!

 

2020 godina – godina analize

Ako posmatramo celu 2020-tu godinu, možemo zaključiti da će ovo biti godina analize i preispitivanja. Po energiji, biće znatno lakša od 2019-te godine, ali postojaće izazovi koje ćete morati da savladate na teži način. Biće ovo interesantna godina u kojoj će se planete kreirati događaje koji mogu da promene život iz korena.

 

U ovoj godini lakše ćete se suočavati sa promenama koje su se dugo odlagale. Mnogi znaci će u ovoj godini izbaciti iz života ljude koji su im loše uticali na energiju i na raspoloženje.

 

Mnoge veze i brakovi će se završiti u ovoj godini, mnoga poslovna partnerstva će biti prekinuta. Godina analize donosi promatranje sopstvenih postupaka na svim životnim poljima, a to posebno važi za Strelčeve, Rakove i Ovnove. Budite spremni na nove početke i budite zahvalni na svakoj prilici, jer mnoge stvari upravo vama idu u korist.

 

2020 – izuzetno važna godina na polju ljubavi

Ovo je godina u kojoj ćete tačno znati šta želite, a šta nikako ne želite. Škorpije, Lavovi i Vage imaće priliku da u 2020-toj godini svoje emocije jasno shvate i da se ponašaju u skladu sa njima. Mnogi znakovi u ovoj godini biće otvoreniji prema sebi i prema svojim partnerima, što donosi raščišćavanje odnosa.

 

Mnoge će tajne izaći na videlo, mnoge priče će doživeti svoj produžetak. Početak godine delovaće dosta stabilno, dok bi već na polovini godini mogle da nas sačekaju burnije emocije i iskrenost koja ume da bude mač sa dve oštrice.

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2