Astro ljubomora : Ovnovi PROKLJUČAJU, Jarčevi NE PRAŠTAJU prevaru, a Rakovi CUTE bez DOKAZA

Astro ljubomora : Ovnovi PROKLJUČAJU, Jarčevi NE PRAŠTAJU prevaru, a Rakovi CUTE bez DOKAZA

10 Oktobra, 2017 Off By nika

OVAN

Kada strasti u vama proključaju, vaše povređeno srce ne bira ni vreme ni način kada će i kako pokazati svoju uzavrelu ljubomoru. Nije vas uopšte briga šta će ko u tom trenutku o vama misliti. Sumnjičavi ste, posesivni i veoma ljubomorni zbog uticaja vaših vladalaca Marsa i Plutona, simbola jakih i uzavrelih emocija zbog čega je vaš partner stalno pod “prismotrom”.

BIK

Vaša posesivna priroda teško podnosi bilo kakav vid partnerove izdaje, čak i ako je samo ispratio pogledom par nečijih preplanulih nogu ili prokomentarisao nečiju sportsku građu. Vaše poverenje već je uzdrmano, a sumnja izazvana i crv ljubomore počinje da vas izjeda. Vašim astrološkim poljem partnerskih odnosa upravlja moćni Pluton, pa volite da imate kontrolu nad partnerom.

BLIZANCI

Vama upravlja planeta logike, Merkur, zbog čega vas ljubomora obuzima ređe nego ostale znake. Međutim, pošto ste svesni svog šarma i utiska koji ostavljate na suprotni pol, jasno vam je da se i vaš partner može naći u sličnom iskušenju. Tada se uključuje vaš “tihi” alarm ljubomore, pa iako ne pravite scene i ne razbijate sve po kući, potrudićete se da veštim “zamkama” zadržite partnera na svom terenu.

 

….nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4