ASTRO: Kad Ovan zavoli, to traje, a ako vas Devica odabere, znači da ste stvarno neodoljivi!

ASTRO: Kad Ovan zavoli, to traje, a ako vas Devica odabere, znači da ste stvarno neodoljivi!

31 Maja, 2018 Off By nika

Datum rođenja o svakoj osobi govori mnogo, a naročito će vam značiti kakve su osobe sa kojima planirate da se zabavljate. Otkrivamo vam kakav je koji horoskopski znak partner, šta možete da očekujete i kakva će to ljubav biti.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Svojeglav i impulsivan. Ovan voli uzbuđenja, a naročito ga zabavlja početak veze i osvajanje druge polovine. Za njega pravila ne važe i nema ustaljenu formu, ali spontanost je nešto čega se gotovo nikada ne odriče. Kao i svaki znak i on ima negativnu stranu, a to je njegova izražena impulsivnost. Međutim, Ovan kad zavoli, to je ipak na duge staze.

 

BIK (20.04.- 20.05)

Tvrdoglav i previše zahtevan. Ukoliko tražite partnera kome nećete morati da posvetite svu pažnju, a naišli ste na Bika, onda tražite dalje. Bik voli da je u centru pažnje i da se vaš svet vrti oko njega. Prvo on pa onda svi drugi. Ljubomora im je naročito izražena te ukoliko se upustite u ljubavnu romansu sa osobama ovog znata, moraćete da polažete račune. Međutim, kada vas bik zavoli za vas više nema zime. Ta ljubav će trajati. Romantičan i previše emotivannog karaktera biku ćete biti predmet jedinog interesovanja.

 

BLIZANCI (21.05 – 21.06.)

Ukoliko želite zabavu i avantaru, sa Blizancima vam je to zagarantovano. Pametni razgovori, promoćurni saveti i duhovitost je nešto na šta možete da se oslonite kada su oni u pitanju. Ukoliko izaberete blizanca za partnera kuća vam neće biti ljubavno gnezdo, oni su više za akciju i različitost. Sa njima ćete posećivati najnovije barove, bioskope, muzeje, a čak i sedenje u prirodi im je primamljivije od kućne atmosfere.

 

RAK (21.06. – 22.07.)

Od Raka možete da očekujete vanserijsku ljubav, ali je potrebno da isto toliko i date. Nema boljeg znaka koji će bolje voditi računa o kući i porodici. Ovaj znak ima predispozicije da bude odličan roditelj, ali još bolji partner. Požrtvovana kada su njeni najmiliji u pitanju. Rakovi su kreativni i duhoviti, ali isto tako očekuju mnogo od druge strane. Sa njim vas očekuju nezaboravni trenuci, puno romantike i ljubavi.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3