Anđeoske poruke za zemljane horoskopske znakove: evo šta anđeli poručuju Biku, Devici i Jarcu za 2018. godinu

Anđeoske poruke za zemljane horoskopske znakove: evo šta anđeli poručuju Biku, Devici i Jarcu za 2018. godinu

18 Aprila, 2018 Off By nika

Anđeli nam daju smernice i predviđaju sudbinu za 2018. godinu, a evo kakve poruke imaju za zemljane znake Zodijaka!

BIK

Period od početka godine do proleća biće pod snažnim vibracijama trojke koja će vam darivati još više energije, originalnih misli, ideja i entuzijazma. Ma koliko da ste preokupirani nečim drugim, dobro upamtite svoje ideje, jer one u nekoj daljoj perspektivi sasvim lako mogu biti deo vaše stvarnosti. Ovo je ujedno i period kada ćete prekinuti sa svim “lažnim” prijateljskim, rodbinskim i drugim odnosima. Od proleća se nalazite pod uplivom broja 4. Ovim polako započinje jedna nova faza u vašem životu. U pojedinim trenucima, bićete osetljiviji nego inače, dosta ćete se premišljati i preispitivati, vezano za sve važne aspekte vašeg života. Mnogo toga ćete poželeti da promenite, što ćete i učiniti. Samo se ne bojte. Shvatite da je promena ono što pokreće vaš život na dalji razvoj.

POSAO: Uticaj energije broja 3 i opozicije Jupitera iz 7. polja na vaše natalno Sunce, biće vrlo izraženi u vašem polju posla, tokom prva tri meseca. Može doći do značajnijih izazova u odnosima sa drugim ljudima. Nikako se ne preporučuje uspostava novih partnerstava u ovom periodu, jer biste vrlo brzo došli u velike neprilike. Poslovni imidž bi vam mogao biti jako ugrožen.

Period od proleća donosi mnogo bolje mogućnosti za posao. Bilo da ste nezaposleni, ili težite promeni posla, ili pak želite pokrenuti svoj posao. Period leta donosi određeni sukob, a kod nekih od vas i splet sukoba sa osobama iz poslovnog okruženja, ali isti su prolaznog karaktera, i ne treba im se pridavati velika pažnja. Letnji period je jako pozitivan za sve koji teže odlasku u inostranstvo.

FINANSIJE: U ovoj godini, finansijska situacija za vas biće izazovna. Situacija je prikazana po principu toplo-hladno. Ipak, uz snagu volje svaki izazov se da prevazići. Prva polovina godine, nije nikako povoljna za bilo koja veća ulaganja, iz razloga što vaša očekivanja mogu biti poprilično izneverena, a u nekim periodima biste mogli biti izmanipulisani. U 1. mesecu, vrlo lako može doći do izvanrednih troškova, pa se svojski potrudite da sprečite sve što bi moglo dovesti do istih.

LJUBAV: Mnoge veze biće stavljene na veliki test. Ukoliko je veza u koja je na određeni način poljuljana, biće potrebno da mnogo više poradite na komunikaciji sa svojim partnerom. Ne da će biti potrebno, već neophodno. Budite maksimalno direktni i ovoreni, jer potiskivanjem nezadovoljstava, problemi u odnosu postaju sve intenzivniji.

ZDRAVLJE: Tranzit Ketua kroz vaše 10. polje, a inače 10. polje predstavlja kompletno stanje organizma, uz ostale parametre ukazuje da bi trebalo više da sepozabavite zdravljem. Prvo i osnovno, potrebno je da povedete više računa o prehrambenim navikama. Maksimalno se potrudite smanjiti unos teške, masne i začinjene hrane. Mnogo je nakupljenih negativnih emocija i uverenja u vama, koji zahtevaju transformaciju u pozitivnu energiju pa, pored poboljšanja navika, itekako bi bilo poželjno da praktikujete jogu ili neku drugu duhovnu tehniku, koja pored svega podrazumeva i određenu fizičku aktivnost.

MOTIVACIONA PORUKA ZA 2018. GODINU: Vreme je da probudite životnu radost, koja je bila prilično uspavana prethodnih 7-8 godina. Potrebno je okrenuti mnogo novih životnih stranica, ali polako jednu po jednu. Uživajte u tim novim počecima, oni su promene, a promjene su osnova svakog života.

ANĐEOSKA PORUKA: Anđeo Mistika – “Samo tako nastavi, i ne uzimaj “ne” za odgovor. Očekuj čudesna rešenja.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3