Anđeoske poruke za vodene horoskopske znakove: evo šta anđeli poručuju Škorpiji, Ribi i Raku za 2018. godinu

Anđeoske poruke za vodene horoskopske znakove: evo šta anđeli poručuju Škorpiji, Ribi i Raku za 2018. godinu

18 Aprila, 2018 Off By nika

ŠKORPIJA

Ovo je vreme setve i žetve. Ovo je vreme kada odmotavate vaš životni film, vreme sumiranja uspeha. Vreme ubiranja plodova i prihvatanja poraza. Želite da vaš životni put bude ispunjen srećom. Pitate se šta je sreća!? Definicija sreće je tako jednostavna. Sreća je biti svoj i autentičan, slediti sebe i vlastite instinkte, glas svoje duše. U periodu od 2018. godine postavljate nove temelje. Sve što vam donosi problem, patnju i bol, polako ali sigurno postaje vaša prošlost.

 

POSAO: U zimskom periodu, mnoge od vas će mučiti veća nezadovoljstva, kada je reč o poslovnom aspektu. Kao da vam je dosta više svega. Želite promenu, a nemate snage. Taman ste krenuli jednim boljim smerom za vas, ali odjednom sve je počelo stagnirati. Obrasci iz prošlosti se ponavljaju, u tome je glavna poanta. Vaša naglašena osobina je sposobnost duboke analize, pa sada definišite svoje krive poteze i korake i razmislite o novom poslovnom putu kakvim želite ići.

FINANSIJE: Financijska situacija će biti dosta stabilnija, nego što je bio slučaj u prošloj godini. Ipak u 2. mesecu se ne savetuju apsolutno nikakva ulaganja, a vrlo su mogući i iznenadni veći troškovi.

LJUBAV: Period do početka proleća biće vrlo izazovan i tenzičan za mnoge odnose. Nesporazumi i ljubomora se prilično loše odražavaju na vaš odnos. Pratite svoje emocije i misli, i ako uočite da vas muči pojačana ljubomora i posesivnost, zapitajte sebe – gde se krije moja nesigurnost? … i radite na otklanjanju nesigurnost.

ZDRAVLJE: Tranzit Jupitera koji je u dodiru sa vašim Suncem blagotvorno deluje na vaše zdravstveno stanje. Uz to dominantne energije brojeva 9 i 1 daju mogućnost da rešite sve probleme koji vas već duže vreme muče, posebno ako su otpočeli ili se intenzivirali u periodu od 2012. do 2015. godine.

MOTIVACIONA PORUKA ZA 2018. GODINU: Pretvorite svoje dosadašnje iskustvo u istinsku mudrost. Ne dozvolite da vas neugodni događaji iz prošlosti muče, već da vam služe.

ANĐEOSKA PORUKA: Anđeo Serena – “Ja sam Andeo Obilja. Dobićeš novac koji ti je potreban. Na koji način, to Bog zna. Veruj. ”

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3