Anđeoske poruke za vatrene horoskopske znakove: evo šta anđeli poručuju Ovnu, Lavu i Strelcu za 2018. godinu

Anđeoske poruke za vatrene horoskopske znakove: evo šta anđeli poručuju Ovnu, Lavu i Strelcu za 2018. godinu

18 Aprila, 2018 Off By nika

OVAN

U periodu do početka proleća se nalazite još uvek u ciklusu broja 2, a onda ulazite u ciklus narednog broja 3. Do kraja prvog kvartala godine fokus će i dalje biti na polju materijalnog stIcanja i finansija uošteno. Ovo je vreme kad treba da uložite svu energiju na rešavanje finansijskih teškoća svih vrsta. I uspeh je tu, nadohvat ruke. Ipak, kako je energija dvojke pasivna, ženska energija, biće prisutna i sklonost pesimizmu. To nikako! Ako želite finansijsko izobilje, morate razmišljati o izobilju.

Ostatak godine će biti pod uticajem energije broja 3. Nakon jednog pomalo mučnog i teškog perioda, od proleća ulazite u novu, radosniju fazu. Mentalna aktivnost će biti vrlo izražena, pa je iskoristite do maksimuma. Upamtite – čovek uči dok je živ. Jasnije ćete videti mnoge stvari, posebno, kada je reč o odnosu sa bliskim ljudima. Nastupa dobar period za kupovinu kompjutera i kućne tehnike, kao i prevoznih sredstava.

 

POSAO: Tranzitni Saturn u Jarcu će se naći u vašem 10. polju, polju karijere, profesije i posla. Uopšteno, u periodu od narednih 3 godine, pružaju se odlični uslovi da izgradite čvrste i stabilne poslove i poslovne relacije, ali ove godine se savetuje oprez.

U slučaju da ste već određeno vreme žrtva mobinga od strane jedne ili više osoba iz poslovnog okruženja, od proleća se konačno otvara put da rasksrstite sa svojom agonijom, i nikako se ne ustručavajte, koristite sva raspoloživa sredstva.
Ako ste nezaposleni, posla će biti, od vas će se tražiti mnogo dokazivanja, a pritom će većina vas morati da se zadovolji poslovima koji su na određeno… Ali, nikako se ne brinite, samo uložite što više truda, pokažite sve što znate, i imajte stalno na umu kako je ova godina priprema za ono pravo, a koje dolazi od 2019.

 

FINANSIJE: Financijska situacija za ćas će tokom 2018. godine, biti prilično dobra. Period od prva dva meseca daje odlične prilike za zaradu. Kod mnogih dolazi do poboljšanja finansijskog stanja. U 3. mesecu izbegavajte sva veća ulaganja, kako ne biste bili izmanipulisani.

LJUBAV: Ako ste u dužoj, baš stabilnoj i ozbiljnoj vezi, odnos sa partnerom biće skladan i harmoničan. U periodu od 9. meseca do kraja 2018. godine, mnoge od vas koji ste u stabilnim vezama očekuju prosidbe, zajednički život, ulazak u brak, a neke i ostvarenje potomstva.

ZDRAVLJE: Moguće su češce upale i prehlade, koje dolaze naglo, ali bez aktivacije većih problema. Obratite veću pažnju, ukoliko imate hroničnih problema sa kičmom, kao i sa varirajućim pritiskom.

MOTIVACIONA PORUKA ZA 2018. GODINU: Rođeni ste da živite svoje ideje i vizije. U ovom periodu nema porebe mnogo prilagođavati se.

Govorite onako kako mislite, živite svoje snove. Budite najsavršenija verzija sebe. A, savršenstvo je tako jednostavno doseći, jer ono živi u našim srcima. To savršenstvo smo mi sami.

ANĐEOSKA PORUKA: Anđeo Fiona – “Pošto si se obratio anđelima za pomoć, sada budi otvoren primiti Božanske savete i podršku. Ti zaslužuješ tu pomoć sa neba. ”

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3