AKO vas IZJEDA “Crv sumnje”NE IGNORIŠITE IH: 10 JASNIH  ZNAKOVA da on NIJE za VAS !

AKO vas IZJEDA “Crv sumnje”NE IGNORIŠITE IH: 10 JASNIH ZNAKOVA da on NIJE za VAS !

18 Oktobra, 2017 Off By nika

5. Sve je prilagođeno njemu

Ako se družite samo kad njemu odgovara i izbegavate svoje prijatelje jer njemu smetaju, to su samo neki od znakova da u vezi nešto ne štima. Partner je taj koji odlučuje o svemu i uglavnom u svoju korist. To u prevodu znači da niste potpuno ravnopravni. Ako samo sledite njegove naredbe, jer to i jesu, možda je vreme za promene, savetuje bračna terapeutkinja Gilbert.

6. Seks je problem

Ako je loš ili ga jednostavno nema, znači da morate poraditi da bi postao bolji. Smatrate li da je vaša druga polovina odlična u svemu, ali ne baš i u tome, to morate ili promeniti ili jednostavno odustati od te veze. Za dug i uspešan odnos, intimnost je nužna. Prijatelja već imate dovoljno, ne treba vam još jedan.

7. Previše ste razdvojeni

Iako je dobro da svaki partner ima malo vremena samo za sebe, problem nastaje kada partneri više uživaju odvojeno nego zajedno. To će rezultirati sve većim udaljavanjem i stvaranjem života u kojemu za vašeg partnera neće biti puno mjesta, a ni u njegovom za vas. Pokušajte naći zajednički jezik, napraviti kompromis ili pronaći nešto novo u čemu ćete zajedno uživati.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3