Ako te Ovan ne pozove budi sigurna da je nasao drugu, Biku treba vremena da skupi hrabrost, a Blizanac ce te nazvati istog dana ili nikad!

Ako te Ovan ne pozove budi sigurna da je nasao drugu, Biku treba vremena da skupi hrabrost, a Blizanac ce te nazvati istog dana ili nikad!

21 Septembra, 2017 Off By nika

Sve smo to doživjele. Upoznali smo se, prvi susret je bio fantastičan, o svemu smo razgovarali, platio nam je piće, razmijenili smo brojeve mobitela, sve je bilo savršeno, no nakon toga šok i razočarenje – ne javlja se. Da li je pogrešno zapisao broj? Da li je možda izgubio mobitel? Možda je zaboravio spremiti broj? Možda ima neke privatne probleme? Horoskopski znak otkriva vjerojatan razlog zbog čega vam se nije javio.

Ovan

Budite sigurni u jedno, ako vas Ovan nije nazvao, to nije zbog toga što je izgubio broj, ili ga je zaboravio zapisati, već isključivo zato što je pronašao nekoga tko mu je zanimljiviji. Muškarci ovog znaka su iskreni i direktni pa vas vjerojatno ni neće previše zavlačiti, stoga već tijekom susreta možete uočiti znakove da li je ozbiljno zagrijan ili se druži s vama u nedostatku bolje prilike. Obratite pažnju da li vas mjerka po čitavom tijelu, da li inzistira da vas prati kući i da li moli vaš broj. Ako je odgovor na ova pitanja potvrdan, Ovan je zainteresiran i nazvat će vas, ako ne istu večer, onda sigurno najranije ujutro. Ako se dotad ne javi, ni neće.

Bik

S ovim znakom možete biti sigurni da vas, ako je već tražio vaš broj, želi nazvati, no previše je spor i trom da bi to napravio. Prvo će čekati da prođu tri dana, onda će čekati još koji dan da ne bi ispao previše napasan, a kad konačno skupi hrabrosti nazvati, nakon mjesec dana, vi se više njega nećete ni sjećati. Čak i kad je jako zagrijan, Biku je teško poduzeti prvi korak, stoga je nekad dobro da vi preuzmete inicijativu, no oprezno, jer ako budete suviše napasni, prestrašit će se i povući.

Blizanci

Ako vam se Blizanac ne javi isti dan, ili najkasnije sutra, budite sigurni da se ni neće javiti. Ovaj zvrk i vjetropir s lakoćom gubi pažnju, stoga su za njega ključni trenuci neposredno nakon poznanstva, jer će vrlo brzo upoznati novu osobu koja će mu poticati maštu. Nemojte se ustručavati preuzeti inicijativu i vi njega prvi nazvati, jer je moguće i da je rastreseni Blizanac jednostavno zaboravio pod kojim vas je imenom memorirao, budući da ima tisuće kontakata u mobitelu, a i njemu će biti super da ste moderna žena otvorenih pogleda koja se ne boji inicirati susret.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4