Ako radi ovih 8 stvari, ON je muškarac koji će vas večno voleti!

Ako radi ovih 8 stvari, ON je muškarac koji će vas večno voleti!

6 Januara, 2018 Off By nika

Ako radi ovih 8 stvari, ON je muškarac koji će vas večno voleti!

Neke ljubavi prolaze, a neke su večne. A kako možete znati hoće li vas izabranik vašeg srca voleti večno? Ovo su 7 znakova koji govore da je on muškarac koji će vas voleti zauvek.

1. Želi da provodi vreme s vama… jako puno vremena

Šalje li vam muškarac svaki dan poruke i pita vas šta biste želeli da radite (vas dvoje zajedno, naravno) to je očiti znak da mu puno značite. I da ne namerava da prestane da vas voli.

2. Ima vas na umu kada donosi velike i važne odluke

Muškarac koji vas voli neće prihvatiti novi posao bez da o tome prethodno ne razgovara s vama. Želi da učestvujete u svim velikim odlukama koje se tiču njegovog, odnosno vašeg zajedničkog života.

3. Govori vam stvari koje nikome drugome nije rekao

Muškarci se ne poveravaju lako i ne bilo kome, pa ako s vama deli i svoje najskrivenije tajne, stvari koje nije rekao ni najboljem prijatelju znači da vas u svom životu želi zauvek.

4. Ne flertuje s drugim ženama

Ako muškarac vidi samo vas i ne primećuje druge žene, budite sigurni da nije poput drugih muškaraca. I ako ne osećate ni trunku sumnje da bi mogao da flertuje s drugim ženama, ako vam vaš instinkt govori tako, znak je da je on muškarac koji će vas voleti zauvek.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2