8 stvari koje JAKA ŽENA nikad NE RADI zbog muškarca!

8 stvari koje JAKA ŽENA nikad NE RADI zbog muškarca!

28 Oktobra, 2017 Off By nika

Jake žene i te kako će se složiti s ovim.

Postoje žene koje su zaslepljene ljubavlju do te mere da postaju iracionalne i potpuno ignorišu crvene zastavice, koje se pojavljuju u njihovom ljubavnom odnosu. One će baš sve učiniti da zadrže svog muškarca i pritom će ignorisati svoje potrebe i druge ljude oko sebe.

S druge strane, postoje odrasle žene, koje znaju razliku između dobre i loše veze te one nikada neće napraviti jednu od ovih stvari kako bi ugodile muškarcu.

1. Menjanje izgleda

Ako vas muškarac stvarno želi, on će vas voleti bez obzira na vaš spoljni izgled. Mali savet u vezi toga što vam dobro stoji neće škoditi, ali ako vas prisiljava da izgledate na određeni način, koji se njemu sviđa, onda on nije tu iz pravih razloga.

2. Čekanje njegovog odobrenja

Jaka žena ne treba da čeka ničije odobrenje za svoje postupke pa nikada ne dopustite da vas strah od toga šta će on reći zaustavi da radite ono što volite i želite. Dovoljno ste zreli da sami donesete ispravnu odluku pa nemojte tražiti odobrenje za postupke ni od koga drugoga osim sebe. Pitajte ga za mišljenje, ali ne dopustite da kontroliše vašu odluku.

3. Odustajanje od svojih snova

Niko ne bi trebalo da bude prepreka na putu ostvarivanja vaših ciljeva pa tako ni on. Ionako vam ne treba čoveka koji vodi računa samo o svojim interesima i nije voljan da sazreva s vama i bude vam podrška u apsolutno svemu, čak i kada su u pitanju stvari koje nije planirao….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3