ADUTI svakog HOROSKOPSKOG ZNAKA: Evo KO VAM NIKADA NEĆE OKRENUTI LEĐA, a ko je LEK ZA STRES!

ADUTI svakog HOROSKOPSKOG ZNAKA: Evo KO VAM NIKADA NEĆE OKRENUTI LEĐA, a ko je LEK ZA STRES!

3 Juna, 2018 Off By nika

OVAN

Iako može navesti na pogrešan trag, pripadnici ovog znaka najbolji su u odustajanju. Budući da vole da imaju kontrolu nad svojim životom i situacijama u kojima se nalaze, oni će prvi otići ako zaključe da nešto nema smisla, crpi previše energije i čak ako je bolno – preseći sve veze i krenuti dalje. Oni će prvi dati otkaz na lošem poslu, ostaviti cigarete ili okončati toksičnu ljubavnu vezu.

BIK

Jaka strana karaktera pripadnika ovog znaka u teškim situacijama je to što gotovo uvek ostaju racionalni i sa obe noge na zemlji. Čak i dok svi oko njih ne znaju šta će se dogoditi, Bikovi imaju nekoliko mogućih scenarija događaja i analiziraju načine na koje se mogu pripremiti na njih. Svojim logičkim umom tako često predviđaju i vrlo lukavo i promišljeno reaguju.

BLIZANCI

Pripadnici ovog znaka se u konfliktima snalaze bolje od bilo koga drugog. Oni svađu ne vide kao način izbacivanja agresije, već priliku da reše i razjasne stvari koje ih muče. Iako znaju da nametnu svoj stav, neće imati problem da saslušaju drugu stranu i zaista će želeti da se stvari reše na zadovoljstvo svih.

RAK

Pripadnici ovog znaka zaista su neverovatni u situaciji bolesti njihovih bližnjih. Brižni i empatični, oni su najbolji negovatelji i neko koga biste zaista želeli pored sebe da vas mazi, pazi i uteši. Sposobni su da ostanu smireni, puni topline i ljubavi, čak i kad se svima drugima situacija čini bezizlazna, oni su pravo svetlo za druge ljude.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3