9 znakova da se ON loži na tebe: Više nego ti na njega!

9 znakova da se ON loži na tebe: Više nego ti na njega!

4 Septembra, 2017 Off By nika

Pred vama je lista od deset stavki koje će vam potvrditi ono što ste možda već i znale: on vas voli više

 

1. Strpljiv je sa vama, čak i ukoliko lako “planete” i naljutite se na njega

 Naravno da vam neće reći da izađete napolje kako bi započeo svađu sa vama jer on ne želi da budete u lošim odnosima, a posebno ne zbog neke sitnice. Ili će zaboraviti ono što ste rekli ili će vas zadirkivati na takav način da ćete se oraspoložiti.

 

2. Zove vas svako veče pre spavanja

Sigurno je bilo dana kada ste otišli u krevet i niste mu rekli čak ni “laku noć” samo zato što ste bili previše umorni ili ste želeli da ga testirate i vidite da li će učiniti prvi korak (što je naravno i uradio). Vi ste poslednja osoba na koju misli pre spavanja, i normaln je da vam to daje do znanja.

 

3. Konstantno mu nedostajte

I to ne samo nakon što vas ne vidi par dana, falite mu odmah po dolasku kući nakon vašeg sastanka. Verovatno bi želeo da se celo veče pozdravlja sa vama i želi vam laku noć, samo da se ne biste razdvajali.

 

4. Svaki dan proveden sa vama, njemu je lep dan, čak i ako je bio težak

Možda želite da zaboravite taj deo dana samo zato što je bio previše stresan, ali on ne oseća tako. Sigurno je da je i on bio pod stresom, ali je ipak srećan što je imao priliku da i taj težak trenutak podeli sa vama. Iz tog razloga, taj deo dana nije bio gubljenje vremena za njega ili nešto za šta bi poželeo da se nije ni desilo. Možda je to, što je tako težak momenat podelio sa vama, za njega nešto zaista posebno.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2