9 OSOBINA ŽENA  rođenih u znaku  DEVICE zbog kojih  su NADMOĆNIJE  od drugih!

9 OSOBINA ŽENA rođenih u znaku DEVICE zbog kojih su NADMOĆNIJE od drugih!

24 Juna, 2018 Off By nika

Svet oko vas je divno mesto i u njemu postoji tako mnogo stvari kojima se treba radovati, ali i koje možete naučiti. Međutim, svet žena rođenih u znaku Device još je divniji. Pitate se zašto? Saznajte kojih to devet karakteristika “određuju” žene koje su rođene u ovom znaku…

Nju pokreće inteligencija

Čak iako ima lepo lice, ona uvek smatra da treba da koristi svoj mozak. Ona nije neko ko će “lupetati”. Umesto toga, žena rođena u ovom znaku mirno će sedeti i analizirati čak i najteže situacije na način dok ne bude spremna da “ponudi” svoje mišljenje kojim će svi biti zadivljeni. Zbog ove karakteristike, ona je veoma uspešna u poslovima koje obavlja.

 

Ona je veoma taktična

Taktičnost je “umetnost” koju retki poseduju. Žena rođena u znaku Device će “baciti” oči na nešto što će u relativno kratkom roku biti njeno, jer ona zna kako da odigra svoje karte. Takođe, to je i zbog jedinstvene karakteristike usled koje žena rođena u znaku device skoro uvek zna kako da dobije ono što želi.

 

Ona je super-organizovana

Kada je reč o organizovanosti, ona je uvek u vrhu liste. Spremna je par dana ranije za događaje u kojima treba učestvovati. Ovo je zbog toga što ona ima samodisciplinu i osećaj za upravljanje vremenom. Uvek je super-organizovana te veoma retko pravi greške.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

Stranice: 1 2 3