7 RAZLOGA zbog kojih će te svaka ŽENA ostaviti kao staru krpu!

7 RAZLOGA zbog kojih će te svaka ŽENA ostaviti kao staru krpu!

18 Septembra, 2017 Off By nika

Ima li smisla ostati u nekoj vezi? Ljubav je samo jedan odgovor na to pitanje, ali postoje i mnogi drugi…

Postoje određeni razlozi zbog kojih će svaka žena razmisliti ima li smisla da ostaje u takvoj vezi.Evo zašto mnoge žene odlučuju da raskinu čak i sa partnerom kojeg vole…

1. Stalno je na poslu

Da li novac pokreće svet? Da potreban je, ali svo bogatstvo ovog sveta ne znači ništa ako nemamo sa kim da ga potrošimo.

2. Nije pažljiv

Možda su za to krivi nerealni standardi koje mediji uporno nameću, a možda jednostavno misle da vrede više i zavređuju bolje. Kako god bilo, važno je da se muškarac potrudi da ženi pokaže da je voljena. I najveće ljubavi znale su da padnu u vodu iz ovog razloga. Lepa poruka kada se probudi – na mobilnom telefonu ili ormariću kraj kreveta, nije važno, ženi govori da je baš ona bila osoba na koju je muškarac pomislio pred san ili neposredno po buđenju.

3. Nije strastven

Ko voli kada mu je dosadno? A ima li napornije stvari od osećanja da je veza postala navika jer je u njoj nestalo uzbuđenja, bilo u krevetu ili na bilo kojem drugom polju. Ovo ne bi trebalo da bude veliki problem. Samo mali izlazak iz okvira komforne zone može da začini dosadnu svakodnevicu. Parovi koji su spremni na avanture u spavaćoj sobi i koji ne prestaju da dokazuju jedno drugom koliko im je stalo do veze opstaju duže. Strast je privlačna i budi strast.

 

…nastvak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2