7 najtežih horoskopskih znakova- oni ne mogu da obuzdaju svoju prirodu rođenog vođe, sveznalice, kritičara

7 najtežih horoskopskih znakova- oni ne mogu da obuzdaju svoju prirodu rođenog vođe, sveznalice, kritičara

6 Januara, 2018 Off By nika

Biti snažnog karaktera često znači biti težak i naporan – ako osoba ne zna obuzdati svoju prirodu tvrdoglavca, rođenog vođe, sveznalice, kritičara, introverta…

Imati čvrste stavove, biti samouveren, znati šta želiš, biti snažna osoba, sve su to pozitivne osobine. Osim kada preteramo. Pa od snažne osobe postanemo naporna osoba. Šta nekoga čini teškom osobom? To nije glasno izražavanje vlastitog mišljenja već nametanje istog drugima. Teške osobe veruju da je samo njihov način ispravan način, ne uvažavaju preterano osećaje ni mišljenje drugih, loše komuniciraju… Pa koji horoskopski znaci nose oznaku „teške kategorije“.

1. Vodolija

Čovek bi pomislio da će s Vodolijama, zato što su tako liberalni i otvorena uma te prihvaćaju druge ljude ma kako različiti bili, biti lako, ali nije. Na žalost, njihov problem s emocijama čini ih teškim partnerom. Nije lako iskreno razgovarati s nekim ko će se na spomen emocija, potpuno zatvoriti. Vodolije nemaju previše empatije za druge ljude, ali i dalje od bliskih osoba očekuju da imaju razumevanja za njih i budu svesni njihove osetljivosti. Vodolije neće razgovarati o tome šta ga muči i zašto, ali očekuje da, bez da da i najmanji mig što mu je, njegove osećaje tretiraš kao najvažnije. S Vodolijom je teško znati na čemu si, voli li te ili mu ideš na živce.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3