7 najgorih osobina koje imaju sve osobe rođene u znaku Strelca

7 najgorih osobina koje imaju sve osobe rođene u znaku Strelca

6 Avgusta, 2018 Off By nika

Strelčevi spadaju u grupu najmudrijih znakova Zodijaka, ali čak i oni imaju svoje mračne strane. Iako su poznati po mnogim pozitivnim atributima i velikoj inteligenciji, oni spadaju među velike avanturiste. Strelčevi su optimisti, ekstrovertni i uspevaju da se snađu u svim pregovorima.

 

Znak Strelca je obično predstavljen slikom kentaura, koji predstavlja oštar fokus i teži ka postizanju svojih ciljeva. Strelčevi žude za uspehom, a njihov neumoran pogon im pomaže da to postignu s lakoćom.

Iako svi pojedinci imaju svoju verziju tamne strane, zahvaljujući svojoj lukavoj sposobnosti za inovacije, Strelčevi imaju prednost u pronalaženju načina da svoju mračnu stranu učine korisnom za sebe.

 

1. Strelčevi razmišljaju previše

Zbog svojih sposobnosti za kontemplaciju i kritičku misao, Strelac je sklon procenjivanju svog intelekta i zbog toga može izgledati kao egoista.

 

2. Strelčevi imaju kompleks bogova

Strelac ima previše samopouzdanja, pa zbog toga često postaje narcis. Iako retko do tog samopouzdanja stiže svojim radom, Strelac ume da odgura prijatelje i porodicu od sebe.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3