5 tipova muškaraca koje sigurno želite pored sebe, ali mi znamo šta ne valja s njima

5 tipova muškaraca koje sigurno želite pored sebe, ali mi znamo šta ne valja s njima

2 Septembra, 2017 Off By nika

Vama se sigurno čini da su sledeći tipovi sjajni izbor, ali bolje na vreme da saznate njihove mane…

Odgovor na pitanje šta žene tačno žele i dalje ne postoji, ali znamo šta žene misle da žele. A znamo i šta ne valja sa svakim od muškaraca na spisku želja.

Nepopravljivo romantičan tip

Kupovaće cveće, ostavljati papiriće sa slatkim porukama po stanu, priređivati romantična iznenađenja i raditi sve ono što ste mislila da je moguće samo u filmovima.

Problem: Ovakvi su frajeri najčešće zaljubljeni u ideju o ljubavi, a kad nakon nekog vremena dođu u dodir sa stvarnosti (problemi u vezi, svađe, “dosadna” svakodnevica), neće se moći da se nose s tim.

Faca

Baš kao Mr. Big u seriji Seks i grad, ovaj frajer odaje utisak savršenog, uglađenog džentlmena koji preduyima baš sve da te osvoji. Izazvaće zavist svih tvojih prijateljica, a zbog njega će svi tvoji bivši momci delovati  jadno.

Problem: Faca zna tačno šta radi, a jednom kad vas osvoji, vrlo brzo će početi da mu nedostaje uzbuđenje osvajanja pa će se prebaciti na neku novu žrtvu.

Stariji frajer koji zna šta želi

Žene kojima je dosta nezrelih balavaca koji nisu sigurni što žele od života lako će pasti na nekog ko je prefinjeniji i ima više životnog iskustva.

Problem: Godine su samo brojka, ali ako je razlika velika, brojke počinju da igraju protiv vas.

Muškarčina

Tip koji će braniti vašu čast i uz kojeg ćete se osećati potpuno sigurno i vrlo ženstveno.

Problem: Zaboravite na emotivne razgovore i ostale “ženske” stvari – ako imate potrebu da plačete, on će otići na pivo dok se ne smirite.

Party man

S njim je život žurka 0-24 i nikad ne znaš što vas čeka, ali znate da će sigurno biti neverovatno uzbudljivo.

Problem: Zabavljači su najčešće ljudi koji jednostavno moraju da budu u centru pažnje, a kad slučajno nisu, postaju sve, samo ne zabavni.