5 horoskopskih znakova koji nisu za veze: Kao prijatelji su sjajni, ali kao partneri… vrlo komplikovani!

5 horoskopskih znakova koji nisu za veze: Kao prijatelji su sjajni, ali kao partneri… vrlo komplikovani!

20 Maja, 2018 Off By nika

Sledeći horoskopski znaci osećaju emocije dublje nego drugi. Kada se njihovo srce slomi, potrebno im je dosta vremena da se oporave, a to ostavlja i posledice – oni gotovo nikad ne veruju svojim partnerima.

Škorpija

Jedan od načina kako Škorpija pokazuje da ima problem sa poverenjem je da gotovo retko šta veruju potencijalnim partnerima. S obzirom da je istina najvažnija Škorpija, ako ne mogu da veruju osobi sa kojom izlaze, njihova veza nikada ne može preći na viši nivo.

Škorpijama je potrebno dosta vremena da steknu poverenje u partnera, nesvesni da njihova tajnovitost takođe negativno utiče na drugu stranu.

Rak

Kao Škorpija, Raku je potrebno dosta vremena da prihvate šta njihov potencijalni partner govori. Nije reč o tome da pripadnici ovog znaka misle da lažite, već oni žele uverenje da se toj osobi sviđaju, da misli da je pametan, da ne može da skine oči sa njih jer su privlači, i da uživaju da vreme provode sa njima. Rakovi žele da njihov izabranik im odmah odgovara na poruke, zove samo da proveri kako su, i da budu angažovani oko svih njihovih na drutpvenim mrežama. Ako ne, Rak će misliti da zaista niste zainteresovani.

Bik

Koliko god se trudio da sakrije, Bik ima problem sa poverenjem upravo jer je ljubomoran na sve. Ako njihov potencijalni partner ne stavi im do znanja da je priortiet, Bik će pogazati najnegativnije osobine. Oni razumeju da njihov partner ima svoj život, ali i dalje žele da osete da je njihova sreća takođe veoma važna. Ako se Bik oseti zapostavljeno, postaće ljubomoran na najmanje sitnice.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2