4 znaka kojima SEPTEMBAR donosi NOVU LJUBAV!

4 znaka kojima SEPTEMBAR donosi NOVU LJUBAV!

27 Avgusta, 2017 Off By nika

Ovan

Ukoliko ste preživeli ljubavne testove od kraja jula i krenuli određenim putem, znajte da je taj put najbolji za vas. Veze koje su se završile, završile su se sa razlogom, a septembar mesec vam sprema nova i lepa uzbuđenja. Tokom većine septembra imaćete punu podršku Venere iz vatrenog znaka Lava i vašeg polja ljubavi. Sami ostati nećete sigurno. Već od 5. septembra, kada Merkur krene napred iz vašeg polja ljubavi, bićete mnogo raspoloženiji za zdravu komunikaciju, a ne za prazne priče.

 

Provod i društvo će vas čekati na svakom ćošku, pa su upravo između 6. i 18. septembra moguća nova poznanstva, ali i jake emocije i strasti prema Strelcu, Ribi ili Lavu. Neke od vas će možda mučiti prošlost, ali realnom pomirenju se ne nadajte pre 25. septembra, kada su i čuda moguća.

Možda im proteklih meseci nije baš išlo najsjajnije na emotivnom planu, ali za ova četiri znaka septembar donosi veliko iznenađenje – slučajan susret mogao bi da postane ljubav života.

 

Lav

Period iza vas pun je intriga, radnji iza kulisa, a najveća emotivna dešavanja bila su daleko od očiju javnosti! Neki od vas uplovili su u tajne veze iz kojih je bilo teško izvući se. Ulazak Venere u vaš znak i njen boravak do 21. septembra doneće vam mnogo sreće na svim poljima, a posebno na emotivnom planu!

 

Sve slobodne Lavove čeka nešto novo, a neke od fatalnih ljubavi mogu početi upravo preko društvenih mreža. Jedna Vaga, Ovan ili Strelac neočekivano će vas trgnuti iz monotonije i u vama probuditi leptiriće. Krajem meseca, posebno između 23. i 28. septembra iskoristite pozitivne energetske uplive planeta i ozvaničite vašu vezu ili barem razmislite o zajedničkom životu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2