3 horoskopska znaka sa kojima je veza nemoguća misija

3 horoskopska znaka sa kojima je veza nemoguća misija

24 Juna, 2018 Off By nika

U ovom modernom vremenu sve je teži pronaći osobu sa kojom možemo da se duboko povežemo. Vreme brzo prolazi, a mi ne postajemo mlađi. Želimo da život delimo sa nekim posebnim, ko će biti uz nas i u dobru i u zlu. Naravno, svi moramo prvo poći od sebe. Da li smo zbog naše naravi i mentalnog sklopa dobar partner u vezi.

Pripadnice ova tri horoskopska znaka jako teško ostvaruju uspešnu vezu. One imaju takav karakter zbog kojeg im je teško da ostanu dugo u vezi. Imajte na umu da ako želite ljubav za ceo život, to će sa njima biti najteže.

Ovan

Žene u ovom znaku moraju da kontrolišu i nagledaju svaki aspekt veze. Ne radi se o tome da vas ne poštuju kao osobu. Takve su prirodno. Moraju sve da isplaniraju unapred i žele da svaki detalj u vezi bude na svom mestu. Zbog svog samopouzdanja, interesantne su u početku, ali to samopouzdanje se vremenom pretvara u nadmoćnu prirodu s kojom ćete se teško nositi. One neće dobro reagovati na nekog ko ih ugrožava; na nekog čija je ličnost intenzivna i moćna poput njihove. Najvažnije je da imate na umu da one ne žele da im veza bude borba za nadmoć.

Devica

Postoji jedna stvar koja ljudima nije privlačna kod Devica – to je njihova opsesivno kritička i osuđujuća priroda. Zbog svoje perfekcionističke filozofije, Device imaju nerazumno visoke standarde.

Ona će od vas očekivati da budete više od onoga što jeste; i neće joj bti žao što se loše osećate jer ste izneverili njena očekivanja. Ona smatra da ima prava da postavlja visoke standarde; i ako zaista želite da budete sa njom, morate dati sve od sebe da ih ispunite.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2