3 horoskopska znaka kojima će ova zima biti najbolja u životu

3 horoskopska znaka kojima će ova zima biti najbolja u životu

29 Novembra, 2017 Off By nika

Kišna, tmurna i dosadna jesen se polako privodi kraju i stiže godišnje doba puno slavlja, smeha, poklona i svetlećih ukrasa (mada, ako živite u Beogradu, na ukrase ste već navikli budući da su postavljeni još krajem septembra).

Bilo da volite zimu i prazničnu euforiju ili se ježite svih tih običaja i jedva čekate sunčano leto -ako spadate u ova tri horoskopska znaka, pred vama je nekoliko meseci koji donose ostvarenje nekih od navših najvećih životinih želja.

Riba

Drage Ribe, zvezde za naredne mesece jasno i glasno poručuju – ostavite sve nedoumice, strahove i strepnje za sobom i krenite u nove pobede. Već na samom početku narednog meseca možete da očekujete promenu i u sopstvenom raspoloženju, ali i u stavu ljudi prema vama. Videćete kako vam se otvaraju neka vrata za koja ni u ludilu niste mogli da pomislite da će se ikada otvoriti – posebno na ljubavnom planu. Zapamtite, za vas će ova zima biti zima ljubavi. Slobodnim pripadnicima znaka se smeška velika ljubav, a za one koji su u vezi ovo je idealan trenutak za “sledeći korak” – bilo da to znači zajednički život, veridbu, brak, decu ili nešto drugo što planirate zajedno da uradite.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3