3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA TEŠKO PRONALAZE PRAVU LJUBAV

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA TEŠKO PRONALAZE PRAVU LJUBAV

23 Aprila, 2018 Off By nika

I dok postoje oni parovi za koje važi da su pronašli svoju srodnu dušu, tu su i oni pojedinci koji večno nemaju sreće u ljubavi. Toliko je uspešnih, lepih i pametnih pripadnica nežnijeg pola koje su i dalje same, i koje kao da znaju da je svaki naredni ljubavni sastanak osuđen na propast.

 

I dok vreme prolazi, one se pitaju da li je to do njihovog karaktera, ili je neka viša sila umešala svoje prste u celu stvar. Možda se odgovor krije u onome što zvezde imaju da nam poruče na ovu temu.

 

U nastavku saznajte koja 3 horoskopska znaka najteže pronalaze ljubav. 

Bik

Osobe rođene u ovom znaku su pre svega veliki zaljubljenici u život! Zato im i jeste teško da pronađu pravu ljubav, odnosno osobu koja će moći da razume tu njihovu prirodu.

Bik uživa u izlascima, izrazito je društven horoskopski znak, koji ima širok krug prijatelja, i koji duboko veruje u muško-ženska prijateljstva, i to uvek i pokazuje svojim vlastitim primerom. Njemu je nezamislivo da sedi kod kuće i da se odrekne svog dosadašnjeg stila života. Žene rođene u znaku Bika su bučne, dinamične, uvek privlače pažnu u društvu na sebe, i uživaju u tome. Nemaju predrasude i ne sputavaju sebe kada su nove ljubavne veze u pitanju.

 

Tako Bikovi uglavnom imaju više veza u odnosu na neke druge znakove, a opet im je mnogo teže da pronađu onu pravu ljubav.

Biku neće biti problem ni da stane na ludi kamen, ako mu emocije poručuje da to treba da učini, ali nažalst to i dalje ne znači da su pronašli svoju srodnu dušu.

 

Zašto je to tako? Zašto što je Bika teško pratiti, razumeti njegov slobodarski duh i pustiti ga da bude potpuno svoj. Za tako nešto je potrebno pronaći partnera koji je potpuno siguran u sebe i koji je tolerantan, što se uvek ispostavi kao nimalo lagan put.

Sa druge strane, Bikovi su i zahtevni. Oni se nikad neće zadovoljiti mrvicama ljubavi. Voleće svoje partnere iz sve snage, ali će isto očekivati zauzvrat – da budu maženi, paženi i cenjeni od svojih partnera, kao i u potpunosti uključeni u njegov život.

 

Ipak, neće dozvoliti da neko sputa njihovu ličnost, a ni od partnera ne traže da se odreknu svoje. Njihova tvrdoglavost ih tera da uvek isteraju stvari onako kako oni misle da treba, a to je uvek neodustajanje od svojih stavova.

Zbog svega ovoga, Bikovima je jako teško da pronađu srodnu dušu i pravu ljubav.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3