12 tipova muškaraca sa kojima NIKADA nećete biti srećne Ovakve tipove zaobilazite u širokom krugu!

12 tipova muškaraca sa kojima NIKADA nećete biti srećne Ovakve tipove zaobilazite u širokom krugu!

5 Septembra, 2017 Off By nika

Nesigurni muškarci kao i kontrol-frikovi nisu sposobni da ostvare zdravu ljubavnu vezu zato što svoje potrebe stavljaju na prvo mesto pa je takve najbolje izbegavati..

 

Stalno kašnjenje, nedostatak ambicije ili kontrolisanje svakog pokreta jasni su znakovi da to nije idealan partner. Početna zaljubljenost sprečava nas da vidimo stvari kakve zapravo jesu, ali s vremenom će samo biti gore. Takve tipove muškaraca treba izbegavati, istaknuo je američki stručnjak za veze, Džošua Pompi.

 

1. Komotni tip

Na početku veze komotni tip više voli da ostaje kod kuće i druži se s vama, a najveći domet mu je odlazak u bioskop. Iako vam to može goditi, s vremenom takvo ponašanje postaje zamorno. Njemu se sviđaju stvari kakve jesu, a zajednički hobiji i aktivnosti ga ne zanimaju. Ali da bi veza napredovala treba se razvija, a ne da stagnira.

 

2. On u ženi traži sluškinju

Ovaj tip muškarca u ženi ne vidi partnerku već sluškinju. On traži nekoga ko će mu prati suđe i pospremati donje rublje nakon što se iselio iz roditeljskog doma. Partnerku tretira kao zamenu za majku koja ispunjava sve njegove želje. Da bi veza opstala, partneri podjednako treba da obavljaju svoj deo posla, a ne da svoje obaveze prebacuju na drugog.

 

3. Cicija

Cicija je toliko opsednut novcem da čak i kod udvaranja broji svaki dinar. Iako je sasvim u redu biti štedljiv, preterivanje i “zaboravljanje” novčanika nije nimalo privlačno. Muškarce koji radije troše tuđi novac treba izbegavati u širokom luku.

 

4. U životu mu je najvažniji sport

Sasvim je u redu povremeno pogledati fudbalsku utakmicu, ali problem je ako se vaš ceo svet vrti oko toga, a veza pati. Takav tip muškarca nikada ne želi da razgovara o ozbiljnim stvarima i stavi vas na prvo mesto, a njegov ležeran pristup očitava se i u poslovnom smislu. Neambiciozan je, a u životu mu je najvažnije druženje s prijateljima.

 

5. Neoromantičar

Ovaj je tip na početku vrlo romantičan i inovativan, no njegov entuzijazam brzo splasne. To je pokazatelj kakav će biti i ubuduće, a sama činjenica da se ne trudi na početku veze ne sluti na dobro. Svojim pristupom pokazuje da je spreman da se potrudi tek toliko da vas osvoji, ali ne i da vas zadrži.

 

6. Krevet mu služi kao izgovor

Veza se nakon prvog odnosa menja, a muškarci neretko misle kako su svojim ljubavničkim veštinama žene u potpunosti zadovoljili. Oni to koriste kao izgovor, odnosno misle ako su dobri u krevetu da ne treba da se trude na drugim poljima života.

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2